Neviem sa pripojiť na Wifi, ak sa aj náhodou pripojím, tak to pripojenie je hrozné, vypadáva, nenačíta žiadne stránky, rýchlosti sú asi ako na Dial Upku, možno kus lepšie ale aj to nestabilne.
Jedná sa o router Tp Link 1043nd (mydlová krabička). Skúsil som nahodiť najnovší fw, nepomohlo. Skúsil som aj DD-wrt ? (alebo ako sa tomu nadáva), tak bolo to celé zle, nešiel už net ani po kábli. Aby som nezabudol, cez kábel ide všetko pekne, rýchlosti také, aké majú byť.
Hlavný problém: normálne by som to riešil cez technickú podporu u poskytovateľa, tu ale si myslím, že problém bude u mňa s routroum, keďže net ide tak ako má. Náhradný router viem zohnať až niekedy cez víkend, preto ma zaujíma, či neexistuje ešte nejaká finta na to.
Router som skúšal viackrát resetovat do factory nastavení. Danú Wifi normálne vidím, s dobrým signálom, len žiadne zariadenie sa na ňu nevie poriadne pripojiť.
Ďakujem vopred,
Brko
Vypadáva pripojenie na wifi
- Andrew007
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 28. Dec, 2008, 20:14
Re: Vypadáva pripojenie na wifi
Tp link = Skus prehodiť vysielací kanál ktorý máš volný, najlepšie okolo 8-9 .
5800X3D - ROG strix B550-A gaming - 4090 GS - Corsair 32/3600 - 970 evo 1TB - Corsair RM850 - Dell 2716DG 2K/144 / Dell Gaming G3223Q 4K/120
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Zabudol som dodať, cez inssider som našiel najvhodnejší kanál, ani to nepomohlo. Odniesť ho teda na reklamačku a povedať rovno, že či by sa nedalo spraviť tak, žeby som doplatil a kúpil Mikrotik ?
edit: bude tento ok? https://www.tsbohemia.cz/mikrotik-route ... 73463.html
Po kábli sú asi 4 pc ( z routra len 2 kable, potom switch a a zo switcha 3 PC ),
Okrem toho cez wifi asi 4 telefóny, tablet a 2-3x noťas. Nie je to vždy naraz, ale rátam s 'extrémom'.
edit: bude tento ok? https://www.tsbohemia.cz/mikrotik-route ... 73463.html
Po kábli sú asi 4 pc ( z routra len 2 kable, potom switch a a zo switcha 3 PC ),
Okrem toho cez wifi asi 4 telefóny, tablet a 2-3x noťas. Nie je to vždy naraz, ale rátam s 'extrémom'.
- hopkok
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 22. Nov, 2006, 02:00
vsetky zariadenia pripojene cez wifi blbnu?
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Krutibrko --> Ten router pouzivaju moji rodicia s Fibernetom. Bezne na tom chodili 2 notebooky + 3 mobily cez wifi + obcas dalsi tablet. Kupoval som ho v aprili 2013 a stale chodi bez problemov. Ziadne restarty, zly signal v 3 izbovom byte, nic. Ten MikroTik je o chlp lepsi (porovnaval som ich, co sa tyka wifi signalu). Podla mojich skusenosti by som tipoval, ze ten tvoj kus odchadza do kremikoveho neba.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
Hopkok : áno, úplne všetky, skúšal som tablet, 3 notebooky, 4 telefóny, ani jeden stabilne.
Ja som bol doteraz s routerom spokojný, nemal som žiadny problém, wifi signál super, rýchlosti tak isto, až teraz
Dám ho teda na reklamáciu, v nedeľu budem mať náhradný router, tak som zvedavý, ako dopadnem.
Ja som bol doteraz s routerom spokojný, nemal som žiadny problém, wifi signál super, rýchlosti tak isto, až teraz
Dám ho teda na reklamáciu, v nedeľu budem mať náhradný router, tak som zvedavý, ako dopadnem.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
Tak nahodil som pred chvíľou náhradný router ( TP Link 1042ND) všetko už funguje ako má, pôvodný router dám na reklamáciu, som zvedavý, ako to dopadne. Dúfam, že sa bude dať dohodnúť, že im doplatím a vezmem Mikrotik.