Hlavne poziadavky :
Cenovy strop : 20e (pri dobrych argumentoch som ochotny este prehodnotit)
Pouzitie : hudba , filmy - ozvucenie izby len , hudba ziadne audiofilske zazitky od toho ani necakam ma to byt v podstate dar a nahradit ozvucenie notebooku
- kedze to ma byt dar pre zenu dam plusove body aj za dizajn, kedze to ma byt aj na pocuvanie hudby tak aby to zas nehralo potichsie ako notebook
- asi ziadne napajanie cez usb sa konat nemusi postaci klasika jack a cim dlhsi kabel tym lepsie (popripade to poriesim nejakou predlzovackou dufam ze to zvuk nezabije alebo nejaky problem ze to nebudem vytvarat)
- dam prednost 2,0 asi pred 2,1 kedze v cenovej kategorii to aj tak nebude ziaden zazrak no v podstate Creative Inspire A120 ma vcelku zaujali ... nebudem vymyslat som zvedavy na vase nazory
dakujem za kazdu radu
Repreduktory k notebooku
- Lord Anakin
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 29. Apr, 2008, 14:00
Re: Repreduktory k notebooku
nejak musia byť tie reproduktory napájane, jack im šťavu nedodáAnakin666 napísal:asi ziadne napajanie cez usb sa konat nemusi postaci klasika jack a cim dlhsi kabel tym lepsie (popripade to poriesim nejakou predlzovackou dufam ze to zvuk nezabije alebo nejaky problem ze to nebudem vytvarat)
čo tak červené keď je to pre ženu ? http://www.itsk.sk/lenovo-speaker-m0620 ... 00051.html
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
- Lord Anakin
- Používateľ
no ved to mi je jasne ze jack im stavu nedoda ale napajanie cez usb odoberie notebooku jeden z portov a pride mi to ze bude proste zavadzat a lepsia varianta tahat dajme tomu jeden audio kabel k notebooku ktory bude dalej od reprakov ako aj este to napajanie do notebooku ktore este v podstate bude odoberat energiu aj baterke to znamena ze si este aj notebook si mozem rovno na napajanie napojit a to mi pride uz ako celkova katastrofa
apropo co sa tyka hlasitosti , da sa dosiahnut nejaka dostatocna hlasitost z reprakov ktore su len napajane cez usb ?
inak farba vcelku v pohode k tym lenovam aj cena super len skoda ze nemaju pobocku v pp cize plus 5eur
apropo co sa tyka hlasitosti , da sa dosiahnut nejaka dostatocna hlasitost z reprakov ktore su len napajane cez usb ?
inak farba vcelku v pohode k tym lenovam aj cena super len skoda ze nemaju pobocku v pp cize plus 5eur
v každom inom obchode stoja 19. takže v podstate to je jedno, či zaplatiš poštu alebo pojdeš pre to http://reprosustavy-a-reproduktory.heur ... ovo-m0620/
a nedalo by sa to napajat, cez nejaku USB nabíjačku ? nikdy som to neskušal, no možno by to šlo
a nedalo by sa to napajat, cez nejaku USB nabíjačku ? nikdy som to neskušal, no možno by to šlo
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
- Lord Anakin
- Používateľ
samozrejme cena tam je dobra... stale aj s postovnym sa to oplati viac ako keby som to bral z alzy a pobocky v pp ...
mam nabijacku na telefon v podstate na usb kde sa dava len kabel ... napisal som to ako hotentot ale pochopili sme sa - vcelku zaujimava alternativa k tomu aby mohli byt napojene stale a pripajal sa k notebooku ked sa da na stol len jack len ked som si pozrel rozmery tak tomu nejako neverim ze to dokaze hlasno zahrat s takych malych bedniciek ...
hladam dalej
mam nabijacku na telefon v podstate na usb kde sa dava len kabel ... napisal som to ako hotentot ale pochopili sme sa - vcelku zaujimava alternativa k tomu aby mohli byt napojene stale a pripajal sa k notebooku ked sa da na stol len jack len ked som si pozrel rozmery tak tomu nejako neverim ze to dokaze hlasno zahrat s takych malych bedniciek ...
hladam dalej