Ked zapnem pc , pri nacitavany win. mi nvidia vyhodi hlasku , ze nema dostatocny prikon zo zdroja a vsetky nastavenia "takty" dava na default. Potom uz to nejde taktovat "iba v pripade ze davam restarty az pokym mi to hlasku v uvode nevyhodi, aj to sa stava" potom uz ide taktovat . Za 2. ked spustim napr. Oblivion mam kopu artefaktov aj na def. taktoch . Moze to byt zdrojom
300w frontier
7600GS artefakty na default taktoch
Re: 7600GS artefakty na default taktoch
pepek napísal:Ked zapnem pc , pri nacitavany win. mi nvidia vyhodi hlasku , ze nema dostatocny prikon zo zdroja a vsetky nastavenia "takty" dava na default. Potom uz to nejde taktovat "iba v pripade ze davam restarty az pokym mi to hlasku v uvode nevyhodi, aj to sa stava" potom uz ide taktovat . Za 2. ked spustim napr. Oblivion mam kopu artefaktov aj na def. taktoch . Moze to byt zdrojom
300w frontier
Podla mna to je urcite zdrojom ved na taku kartu aspon 400W.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Re: 7600GS artefakty na default taktoch
:roll: zdroj resp. napajanie :idea:pepek napísal:Ked zapnem pc , pri nacitavany win. mi nvidia vyhodi hlasku , ze nema dostatocny prikon zo zdroja a vsetky nastavenia "takty" dava na default. Potom uz to nejde taktovat "iba v pripade ze davam restarty az pokym mi to hlasku v uvode nevyhodi, aj to sa stava" potom uz ide taktovat . Za 2. ked spustim napr. Oblivion mam kopu artefaktov aj na def. taktoch . Moze to byt zdrojom
300w frontier
Spoiler: ukázať
Cim to taktujes ?
Bo mne nic nenajde moju VGA. Jedine taktovanie co mi ide je v driveroch: ked sa povoli moznost taktovania. A mam tam zatial GPU 530 a RAM 440. Lenze pokial nestlacim test, tak ma to nepusti dalej a nie vzdy ten test prejde
Bo mne nic nenajde moju VGA. Jedine taktovanie co mi ide je v driveroch: ked sa povoli moznost taktovania. A mam tam zatial GPU 530 a RAM 440. Lenze pokial nestlacim test, tak ma to nepusti dalej a nie vzdy ten test prejde
takze kupim aspon 400W, no a taktujem to napr. Atitool 0.25 Beta 10 ,tam mozes dat aj skenovat artefakty co je dolezite pri taktovani , alebo Systool v1.0 build 702, inak to jadro ti islo peekne vysoko, skus este trochu pridat pametiam , mne isli aj na 460 bez arefaktoch ale teraz uz mam artefakty aj na default
edIt; potom daj marky
edIt; potom daj marky
Marky mam. Uz som to dal na 590 GPU a 440 pre RAM. Ale zatuhlo to, no neboli ziadne artefakty.
Marky su tu:http://www.pretaktovanie.sk/modules.php ... c&p=124395
Marky su tu:http://www.pretaktovanie.sk/modules.php ... c&p=124395
Nejde mi do hlavy ako chces taktovat nVidia 7600GS pomocou ATiTool Ved si normalne nahraj Expertool alebo rivatuner a mozes taktit...pepek napísal:takze kupim aspon 400W, no a taktujem to napr. Atitool 0.25 Beta 10 ,tam mozes dat aj skenovat artefakty co je dolezite pri taktovani
BTW: neviem ako mozes na takej zostave ficat na 300W zdroji...
inak ked tam mas artefakty, tak skontroluj aku mas teplotu
ak ti hlasi nedostatok napajania, skontroluj ci je dobre zatlaceny konektor. ( z toho mozu byt aj tie artefakty)
Aha. V tom Ati Tool to ide OK. Pamate mi to nascanovalo same na 455MHz a dal som tam 500MHz GPU bez problemov:).
Zajtra oskusam kolko to da. Som sa hral Oblivion teraz asi 3 hodiny a mal som 400MHz GPU a 455RAM .... bo sa to nejako to GPU resetlo ked som daval testovanie max frek. RAM na Ati tool.
Zajtra oskusam kolko to da. Som sa hral Oblivion teraz asi 3 hodiny a mal som 400MHz GPU a 455RAM .... bo sa to nejako to GPU resetlo ked som daval testovanie max frek. RAM na Ati tool.