300w

pepek napísal:Ked zapnem pc , pri nacitavany win. mi nvidia vyhodi hlasku , ze nema dostatocny prikon zo zdroja a vsetky nastavenia "takty" dava na default. Potom uz to nejde taktovat "iba v pripade ze davam restarty az pokym mi to hlasku v uvode nevyhodi, aj to sa stava" potom uz ide taktovat . Za 2. ked spustim napr. Oblivion mam kopu artefaktov aj na def. taktoch . Moze to byt zdrojom![]()
300wfrontier
:roll: zdroj resp. napajaniepepek napísal:Ked zapnem pc , pri nacitavany win. mi nvidia vyhodi hlasku , ze nema dostatocny prikon zo zdroja a vsetky nastavenia "takty" dava na default. Potom uz to nejde taktovat "iba v pripade ze davam restarty az pokym mi to hlasku v uvode nevyhodi, aj to sa stava" potom uz ide taktovat . Za 2. ked spustim napr. Oblivion mam kopu artefaktov aj na def. taktoch . Moze to byt zdrojom![]()
300wfrontier
Nejde mi do hlavy ako chces taktovat nVidia 7600GS pomocou ATiToolpepek napísal:takze kupim aspon 400W, no a taktujem to napr. Atitool 0.25 Beta 10 ,tam mozes dat aj skenovat artefakty co je dolezite pri taktovani