Politicka debata

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...

Budú podľa vás predčasné voľby v roku 2021?

Áno
14
29%
Nie
28
57%
Neviem
7
14%

Celkom hlasov: 49

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa faugusztin »

AmOK napísal:A posledna pikoska na zaver. http://snn.sk/news/kiska-ako-prvy-prezi ... l-zastitu/
Vies, keby nebola Matica slovenska iba pobockou SNS, tak by ju mozno aj niekto respektoval.
Používateľov profilový obrázok
AmOK
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 25. Júl, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa AmOK »

Jednu z cien poroty získala aj Enikö Timárová z gymnázia s vyučovacím jazykom maďarským zo Želiezoviec. :good:
A teraz vazne. SNS ma nikdy nezaujimala, nie som bohvieaky narodovec. Ale myslim si, ze 23 rocnikov pod patronatom prezidenta je dost.. A toto je hodne ubohy argument od toho potkana:
„Podobných žiadostí v súčasnosti na adresu pána prezidenta prichádza veľké množstvo a práve z tohto dôvodu nie je možné Vám vyhovieť.“
V podstate naplul na 500 prac studentov. Ak nie je dobra matica, nech zalozi nieco lepsie.. Najlepsie nejaku nadacu.. Skusenosti ma na rozdavanie.. Pri tom vsetkom co uz stihol podporit by sa SNS Matica stratila. Nejdem polemizovat, ci je Matica naozaj pobockou SNS. Je mi to ukradnute. Islo mi o tie decka.

Inac este som zabudol na Armensko. Myslim, ze tam bude coskoro "veselo". To, ze tam ma USA najvacsiu ambasadu je cira nahoda. :D

A tento poznate?
Viete preco v USA nemoze vypuknut nijaka revolucia alebo prevrat? Lebo tam nemaju svoju ambasadu! yahooo
jergus
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa jergus »

taketo sutaze maju podporit vlastenectvo, takze je samozrejme ze Kiska taketo nieco podporovat nema zaujem, v usa dostal velmi dobre skolenie co a ako ma presne robit a toho sa do bodky drzi, a podpora suverenneho statu a slovakov ako narod rozhodne v skoleni nebola...
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil
Blackhawk
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 07. Jan, 2009, 14:12

Príspevok od používateľa Blackhawk »

Chlapci :facepalm: :facepalm: (jeden je malo na vas).
Spoiler: ukázať
CPU : AMD Ryzen 5 5600X , MB : ASUS TUF GAMING B550-PLUS , RAM : Patriot Viper 4 Steel Series, 16GB , GPU : GTX1060 , PSU : Corsair TX650M , HDD : Samsung 970 EVO, M.2 SSD
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa Papek »

ved Kiska je iluminat, co si cakal :rofl:
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
i5-12400F ♦ 32 GB RAM ♦ RTX 4070 SUPER 12 GB
Bumpy_SK
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 14. Feb, 2010, 11:06

Príspevok od používateľa Bumpy_SK »

este sme zabudli na to, ze je scientolog :D
| Intel Core i5-2500K @ 4,5GHz + NOCTUA NH-D14 | ASUS P8P67 | 2x4GB Kingston 1333 CL9 | ZOTAC 1060 6GB | Samsung 850 250GB | SeaSonic X-560 | Fractal Design Define R3 BlackPearl | BenQ BL2420PT | Lenovo Explorer | ZOWIE EC1-A | TAITO | SideWinder X4 | Playseat Challenge | Logitech DFGT |
MBP 13" A1502
ANONYM_a7

Príspevok od používateľa ANONYM_a7 »

jergus napísal:taketo sutaze maju podporit vlastenectvo, takze je samozrejme ze Kiska taketo nieco podporovat nema zaujem, v usa dostal velmi dobre skolenie co a ako ma presne robit a toho sa do bodky drzi, a podpora suverenneho statu a slovakov ako narod rozhodne v skoleni nebola...
:facepalm: :facepalm: :rolleyes: sorry ale toto je moc
jergus
Používateľ
Používateľ

Broslowski napísal: :facepalm: :facepalm: :rolleyes: sorry ale toto je moc
uvidime v najblizsich rokoch co bude a co nebude podporovat kiska. moj nazor je ze to bude podpora porosenka, prijatie imigrantov, multikulti, dalsie peniaze pre grekov, podpora eu, podpora vystavby nato zakladni, boj proti teroristom, podpora ttip a pod...
a urcite nebude podporovat kvalitu slovenskeho skolstva, slovenskeho priemyslu a slovenskych neschrankovych firiem
Naposledy upravil/-a jergus v Št 25. Jún, 2015, 15:02, upravené celkom 1 krát.
HellAngel
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15

Príspevok od používateľa HellAngel »

http://www.hlavnespravy.sk/sulik-zostal ... oda/637149

toto ma dnes pobavilo, skrtanie dlhov, skoda ze mne banka neskrtne hypo :facepalm:
NB: Asus ROG Strix G16
killswitch
VIP
VIP
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa killswitch »

skus banke vyhlasit vojnu :D
HellAngel
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15

Príspevok od používateľa HellAngel »

hej :laugh: proste ma zabila, ze v pripade vojne alebo revolucie, to ako mam ocakvat vojnu? omg :facepalm:
NB: Asus ROG Strix G16
jergus
Používateľ
Používateľ

HellAngel napísal:hej :laugh: proste ma zabila, ze v pripade vojne alebo revolucie, to ako mam ocakvat vojnu? omg :facepalm:
akoze vazne cakas nieco ine v najblizsich rokoch? spolocnost viac menej kopiruje udalosti z tridsiatych rokov minuleho storocia...
killswitch
VIP
VIP
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa killswitch »

Shatterhand
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45

Príspevok od používateľa Shatterhand »

Tá pani ma pobavila - čiže bude už len eurozóna s "Európanmi", a ako prvé čo tento nový "štát" bude čakať je revolúcia alebo vojna. No fajne. :laugh:
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
#1 PC: CPU Intel Core i7 920 rev. D0@2.93GHz MB ASUS P6T Deluxe V2 GPU Sapphire Radeon HD5850 Toxic RAM 3x4GB kit 1333Mhz HDD Seagate Barracuda 7200.12 1TB PSU Enermax Liberty ELT 500W 80+ CASE Thermaltake Swing
#2 PC: CPU Intel Xeon L5639@2.4GHz MB MSI Eclipse SLI GPU AMD Radeon HD7970 GHz Ed. W3X RAM 3x4GB Kingston KHX 1600MHz CL9 @1333Mhz HDD#1 Crucial MX100 250GB @SATAII PSU Enermax Revolution 950W 80+ Silver CASE Enermax iVektor black Chladenie CM Seidon 120V-FAN Enermax Magma @CPU; 3x Noctua NF S12B FLX - 3x top push
ANONYM_a7

Príspevok od používateľa ANONYM_a7 »

Okej idem si napoziciavat milióny a počkám na vojnu - potom sa škrtnú veď. Demencia :rolleyes:

Návrat na "Debata o všetkom"