Wasteland 2

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Používateľov profilový obrázok
Zoltan Balaton
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01

Re: Wasteland 2

Príspevok od používateľa Zoltan Balaton »

svd som vymenil za anitmaterial gun..
inak ten holywood je nuda..netusim co tam mam pomaly robit
HellAngel
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15

Príspevok od používateľa HellAngel »

konecne som sa dostal k tejto hre. dlho som otalal s kupou, lebo napodobenim falloutu je vela ale kvalitna skoro ziadna. ale wasteland je cisty old school. Som mal zo zaciatku sa prisposobit, uz dlho som nehral hru, kde ti nic darovane z neba nepadne.
Proste pecka
chcem sa opytat, naco su vlastne tie hriankovace, viem ze sa musia opravit a bude v nich nejaky loot, ale oplati sa to skillovat?
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Xeigen
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 13. Dec, 2012, 12:47

Príspevok od používateľa Xeigen »

Sú tam len side-questové predmety
M1ch4l
VIP
VIP
Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa M1ch4l »

skill-pointov bude dost, jedna postava s toaster skillom ti urcite vyjde. Moc si uz nespominam, ale inak to nejaky extra velky vyznam nemalo. Celkovo W2 nebolo podla mna z pribehoveho hladiska az take dobre ako by mohlo byt. Co sa tyka questov, bolo to lepsie...boli tam nejake zaujimave veci. Najviac to bol ale combat, combat, combat, a ten bol dost dobry. Mohol by byt ale lepsi, napriklad by sa to dalo kus ozivit nejakymi "special moves" so specifickymi zbranami.

Hra s podobnym combatom je novodoby XCOM, a to vo svojom predci W2. Na druhej strane v XCOM nie su ziadne questove "choice and consequence" elementy.

W2 je fajn hra, no podla mna si nezasluzila tolko prachov, co som za to dal ja (55 eur ci ako?). Na druhej strane nahral som toho 100 hodin (aj s early access). Chysta sa nejaky update na novy engine (GOTY edition), ktory ma byt dostupny zdarma aj pre majitelov hry. Potom si to mozno zahram znovu.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
CPU 7800 X3D + DeepCool AK620; MB ROG Strix B650E-E; RAM G.Skill 32GB 6000CL30; GPU 7900XT Pulse; OS SSD 980 Pro 1TB; Storage SN850X 2TB, 860 QVO 2TB; PSU ROG Strix 850W Aura; CASE Define R4 Arctic White Window; Peripherals Aorus AD27QD + DELL U2311H, Razer Huntsman V2 (red linear), Razer Basilisk V3 Pro + Razer Destructor 2, Blue Snowball
Xeigen
Používateľ
Používateľ

To nejako veľa nie ? 32e ma vyšla Ranger edícia v alze, čo je v mojom ponímaní v pohode nato, že som tam odohral 94 hodín a že som to vôbec dohral. Keďže som to hrával podstate len cez víkendy keď vyšiel čas, tak som ani nejaké extrémne bugy nemal, nakoľko vždy keď som to zapol, tak to ťahalo hodinu update... Druhý krát to budem hrať až keď bude CZ, ale ako tak pozerám, tak skoro to nebude.
HellAngel
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold

tak boj je good, je to maso. taktizovat sa da, ale nie je to xcom. Dej nejako neriesim, zatial to hram len 5 hodin, ale bocnych questov je kopa. Furt ale chyba ammo :laugh:
preto som tak dlho vahal s kupou. cena vysoka a isto ta hra nema hodnotu 50e, ja som ju kupil za 16e a to ujde.

inac aky je max lvl?
M1ch4l
VIP
VIP

neviem, ci tam nejaky max lvl je...ak ano, urcite je dostatocne vysoko. Ked uz si vysoky level, ide to hore strasne pomaly a nema moc zmysel tahat sa za nejakym maximom.

Ja som kupoval na Steame digital deluxe edition (vtedy jedina dostupna) v early access za 55 EUR. Aj teraz stoji 55 EUR. No na GOG aj na Steame boli dobre akcie. Inak staci ta obycajnejsia edicia a ta stoji menej.

Kazdopadne ked si zoberiem, ze Witcher 3 je na GOG za 40 a je to podstatne lepsia hra, tak W2 je predrazena.
CPU 7800 X3D + DeepCool AK620; MB ROG Strix B650E-E; RAM G.Skill 32GB 6000CL30; GPU 7900XT Pulse; OS SSD 980 Pro 1TB; Storage SN850X 2TB, 860 QVO 2TB; PSU ROG Strix 850W Aura; CASE Define R4 Arctic White Window; Peripherals Aorus AD27QD + DELL U2311H, Razer Huntsman V2 (red linear), Razer Basilisk V3 Pro + Razer Destructor 2, Blue Snowball
Xeigen
Používateľ
Používateľ

max bol level 50 tuším.
HellAngel
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold

ja som kupoval z instantgames za 16e, a za tie prachy to stoji. LVL 50 je dost, to uz ten tym musi byt inac hardcore

akuratma hneva zasekavanie zbrani, sa mi zda ze su nejako moc tazko. Inac repair skill je aj na opravovanie veci ako zbrane a tak, alebo len veci v okoli. Napriklad uvodna misia s radio tower
Xeigen
Používateľ
Používateľ

základné jadro môjho teamu na konci malo +/-45 level, to zasekávanie sa trošku neskôr dá eliminovať upgradami zbraní, preto ako som myslím aj písal na začiatku niekde v tejto téme, tak sa oplatí na začiatku hry šupnúť pár bodov do boja na blízko (nože atď), nemusíš sa jedovať na tom zasekávaní a aj 90% nepriateľov utlčieš rúčkou od metly.... Nebudem ti hovoriť taktiku nepriateľov, ale verím že čoskoro zistíš jak na to :-D , potom je to veľmi jednotvárne... a o nejakom taktickom boji sa nedá hovoriť, čo je škoda, to som písal tuším tiež :-D . S tým repair skillom tuším len šachuješ po okolí, zbrane s tým neopravuješ.
Xeigen
Používateľ
Používateľ

No čo, hráte aj Director's Cut ? Do F4 ďaleko, tam som to rozbehol znovu a je to lepšie, nové perky (!), vytváranie postavy pekne rozpracovali a dáva ten hud zmysel, pridali asi aj cutscény (usudzujem podľa prvej hneď keď Váš víta Vargas), pridali mierený útok (Hlava, trup, ruky, nohy) trošku pridali efekty do máp (podľa prvého vyflusnutia asi aj upravili ich layout, lebo je to pozmené hneď v citadele, v AG centre mi to seká :-D (prvý krát som tam nešiel, tak neviem posúdiť rozdiel graficky) nuž a dodám že takto mala vyzerať pri vydaní. Konečne nerobia nepriatelia hurá taktiku ale viac využívajú cover.

https://wasteland.inxile-entertainment.com/?
HellAngel
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold

jasom to zcal znova hrat, povodny hru som nehal tak, ked som sa dozvedel ze but DC. je tam par peknych vylepsovakov. Jednoznacne posunuli hru pekny krok do predu
M1ch4l
VIP
VIP

Zatial nie, mozno sa na to mrknem. No to F4 nie je az tak daleko :)
HellAngel
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold

ono teraz vydali update aj na spintires, neviem co skor hrat :laugh:
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Memnon »

Tak ja som tahal v den vydania, pacilo sa mi to hned
Graficky krok vpred, perky pridali stavu a moznosti taktizovania, celkovo
+ perky, vylepsenie grafiky, perky, odstranenie bugov, sposob healovania znacne vylepsili, perky a perky
- zjednodusenie, hlavne v neskorsej faze hry

Ono problem celeho mierenia je tom, ze sila prichdza v neskorsej faze, kedy sa stava pouzitelnym inak povedane, v case ked su skilly natolko vysoko(weapon skill, upgrade zbrani, leadership skill) aby hit netrpel

Mierenie totiz znizuje hit strasne moc a tak je v uvode nepouzitelny
Naopak neskor uz lietaju len mierenky nakolko stoja rovnako vela AP ako oby strely, cize meleekom prestrelim nohy a ranged zase prestrelim ruky, aby ma nehitovali a potom uz len headshoty

Inak melee som vybavil perkami a armorom ze mu tam skakala 12armor a to uz mali problem prestrelit
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP

Návrat na "Hry a problémy s nimi"