The Witcher 3: Wild Hunt
Re: The Witcher 3: Wild Hunt
Dnes napisali
"Yup. In 24 hours it should be live across all platforms. Please keep in mind that there's still some time until the patch becomes available everywhere/for everyone. It's a great opportunity to go for a walk or to go hang out with your friends, etc."
Takze juch !
Inac zacal som hrat s minimalnym rozhranim, bez mini mpay, bez nazvov NPC, bez healthbaru NPC... A je to vcelku dobra vyzva
Takisto si clovek to prostredie viac uzije, doteraz som sa dival len na minimapu a herny svet si nevsimal teraz ked mi povie ze dana lokacia je za kopcom tak clovek vyjde na kopec a obzera sa atd, takisto ci clovek viac vsima prostredie a podobne. Rozhodne to odporucam.
"Yup. In 24 hours it should be live across all platforms. Please keep in mind that there's still some time until the patch becomes available everywhere/for everyone. It's a great opportunity to go for a walk or to go hang out with your friends, etc."
Takze juch !
Inac zacal som hrat s minimalnym rozhranim, bez mini mpay, bez nazvov NPC, bez healthbaru NPC... A je to vcelku dobra vyzva
Takisto si clovek to prostredie viac uzije, doteraz som sa dival len na minimapu a herny svet si nevsimal teraz ked mi povie ze dana lokacia je za kopcom tak clovek vyjde na kopec a obzera sa atd, takisto ci clovek viac vsima prostredie a podobne. Rozhodne to odporucam.
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
patch je na svete a opravil mi staty!
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
ako opravil?
mne prave xko zahlasilo 7,4GB patch ta som zvedavy dokedy to bdue tahat.
mne prave xko zahlasilo 7,4GB patch ta som zvedavy dokedy to bdue tahat.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
tak my nejde quest posledné prianie
geralt nedokáže nastúpiť na lod a ak sa to podarí po stlačení E sa zabije
geralt nedokáže nastúpiť na lod a ak sa to podarí po stlačení E sa zabije
- M1ch4l
- VIP
kvoli bugu mi staty vyskocili strasne vysoko. Patch tento bug opravil a staty mi vratil do normalu.
K patchu - zda sa mi.ze pokazil znamenie Igni. Nejde mi s nim nepriatela zastavit ani alternativnym rezimom. Predtym zacal.horet.a.zastavil sa teraz ide daleh akoby nic.
Mimo.patchu -
Hram teraz aj w2 a vcelku nechapem tomu pribehu,
Za vysvetlenie.predom dakujem
Mimo.patchu -
Hram teraz aj w2 a vcelku nechapem tomu pribehu,
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
ja som vcera skusal chvilu w3, a igni funguje stale ako predtym
mimo uz znamych zmien, sa mi paci ze vyladili este lepsie ovladanie geralta a jeho kona (o konovi som cital, ze sa chystaju nieco upravit)
ale, geralt reaguje ovela svizenjsie teraz, a pri bojoch to uz neni take kostrbate, ale tiez ovela dynamickejsie.
dalej co som postrehol, tak upravili nvidia hair, teraz to mozem mat zapnute (aj ked, nie na max), a stale je to hratelne ako predtym.
a mam pocit, ze upravili obtaiznost, rsp staty ako tu niekto spominal. teraz som ovela silnejsi s tou istou vystrojou a na tej istej obtiaznosti, ako pred patchom.
mimo uz znamych zmien, sa mi paci ze vyladili este lepsie ovladanie geralta a jeho kona (o konovi som cital, ze sa chystaju nieco upravit)
ale, geralt reaguje ovela svizenjsie teraz, a pri bojoch to uz neni take kostrbate, ale tiez ovela dynamickejsie.
dalej co som postrehol, tak upravili nvidia hair, teraz to mozem mat zapnute (aj ked, nie na max), a stale je to hratelne ako predtym.
a mam pocit, ze upravili obtaiznost, rsp staty ako tu niekto spominal. teraz som ovela silnejsi s tou istou vystrojou a na tej istej obtiaznosti, ako pred patchom.
Le_Frog napísal:Pein:
- M1ch4l
- VIP
precitaj si na witcher wiki
uhm no ok.
Kazdopadne mam teraz iny problem - chcem rozohrat W3 s importom savu, ked dam import mam na vyber savecka z W2, ale ktory mam vybrat ? Posledny ? pretoze ten je manual save z pred konfrontaciou s lethom. (nechal som ho zit tak ho chcem aj v 3)
Kazdopadne mam teraz iny problem - chcem rozohrat W3 s importom savu, ked dam import mam na vyber savecka z W2, ale ktory mam vybrat ? Posledny ? pretoze ten je manual save z pred konfrontaciou s lethom. (nechal som ho zit tak ho chcem aj v 3)
- M1ch4l
- VIP
myslim, ze nie je nutne robit import. Tie klucove rozhodnutia sa daju spravit v hre, ked ta ten chlapik na zaciatku holi a Voorhis si pride pokecat. Staci to len zapnut na zaciatku. Neviem, ci priamy import robi nieco naviac, asi nie, bolo by to divne.
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
The Witcher 3 patch 1.07: Geralt's new movement mode analyzed
http://www.pcgamer.com/the-witcher-3-pa ... -analyzed/
http://www.pcgamer.com/the-witcher-3-pa ... -analyzed/
Som asi v polke hry, ale snažím sa robiť všetky úlohy. Na mape už nemám žiadne vedľajšie misie a už mi zostáva pár otáznikov. Aktuálne mám 180 splnených úloh