The Witcher 3: Wild Hunt

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Používateľov profilový obrázok
Pein
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 11. Sep, 2013, 09:20

Re: The Witcher 3: Wild Hunt

Príspevok od používateľa Pein »

Dnes napisali
"Yup. In 24 hours it should be live across all platforms. Please keep in mind that there's still some time until the patch becomes available everywhere/for everyone. It's a great opportunity to go for a walk or to go hang out with your friends, etc."

Takze juch !

Inac zacal som hrat s minimalnym rozhranim, bez mini mpay, bez nazvov NPC, bez healthbaru NPC... A je to vcelku dobra vyzva :D
Takisto si clovek to prostredie viac uzije, doteraz som sa dival len na minimapu a herny svet si nevsimal teraz ked mi povie ze dana lokacia je za kopcom tak clovek vyjde na kopec a obzera sa atd, takisto ci clovek viac vsima prostredie a podobne. Rozhodne to odporucam.
M1ch4l
VIP
VIP
Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa M1ch4l »

patch je na svete a opravil mi staty!
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
CPU 7800 X3D + DeepCool AK620; MB ROG Strix B650E-E; RAM G.Skill 32GB 6000CL30; GPU 7900XT Pulse; OS SSD 980 Pro 1TB; Storage SN850X 2TB, 860 QVO 2TB; PSU ROG Strix 850W Aura; CASE Define R4 Arctic White Window; Peripherals Aorus AD27QD + DELL U2311H, Razer Huntsman V2 (red linear), Razer Basilisk V3 Pro + Razer Destructor 2, Blue Snowball
stefan222
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59

Príspevok od používateľa stefan222 »

ako opravil?
mne prave xko zahlasilo 7,4GB patch ta som zvedavy dokedy to bdue tahat.
:smutny:
hry- ps5
doma-HP probook
dexterav
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00

Príspevok od používateľa dexterav »

tak my nejde quest posledné prianie :(
geralt nedokáže nastúpiť na lod a ak sa to podarí po stlačení E sa zabije :facepalm:
Intel Core i9 14900kf@6/6,2GHz,Strix Z790 F, 2X32GB6,8GHz CL32 Vengeancel, Asus TUF 4090 3/23GHz , H2O + Carbide 600Q,ROG-THOR-1600T, 10TB 850X, Topping D50s+A50s+T5, MPG 321URX QD-OLED, S23Ultra, ITX 13700k + 4070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X

motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander
M1ch4l
VIP
VIP

kvoli bugu mi staty vyskocili strasne vysoko. Patch tento bug opravil a staty mi vratil do normalu.
CPU 7800 X3D + DeepCool AK620; MB ROG Strix B650E-E; RAM G.Skill 32GB 6000CL30; GPU 7900XT Pulse; OS SSD 980 Pro 1TB; Storage SN850X 2TB, 860 QVO 2TB; PSU ROG Strix 850W Aura; CASE Define R4 Arctic White Window; Peripherals Aorus AD27QD + DELL U2311H, Razer Huntsman V2 (red linear), Razer Basilisk V3 Pro + Razer Destructor 2, Blue Snowball
Pein
Používateľ
Používateľ

K patchu - zda sa mi.ze pokazil znamenie Igni. Nejde mi s nim nepriatela zastavit ani alternativnym rezimom. Predtym zacal.horet.a.zastavil sa teraz ide daleh akoby nic.

Mimo.patchu -
Hram teraz aj w2 a vcelku nechapem tomu pribehu,
ako to ze je.na.zaciatku flashback.alebo co to je ze geralt a yen zomreli ? Takisto kde je v dobe W2 yen ? A kde je ciri ? V trojke bolo ukazane ze ju cvicil a potom odisla a o 10 rokov sa geralt dozvedel ze ju.nahana wild.hunt (to mi tiez nieje.celkom.jasne ze 10 rocna.ujde z KM sa len.tak.tulat a zrazu sa objavy..-
Za vysvetlenie.predom dakujem
anonym_a8

Príspevok od používateľa anonym_a8 »

Pein:
V knihach konci pribeh tym, ze Geralt je smrtelne zraneny a Ciri presuva jeho a Yen do nejakej peknej krajiny (Avalon?), kde preziju. Sama niekam spokojne odchadza (Avalon). Hlavneho nepriatela (Vilgefortz) pred tym porazia, cize v knihe hotovo. Neskor zacina dej hier, kedy sa Geralt zjavi spat vo svojom svete, nic si nepamata, a tak ide cely Witcher 1, kedy sa "uci", co zabudol. V W2 si zacina spominat, ze v tej rozpravkovej krajine ich napadol Hunt, kedy uniesol Yen, aby prilakal Ciri. Geralt ich v spomienke dobehol a ponukol sa ako zamena. Hunt mal teda Geralta. Ten neskor nejako utiekol a v trojke ich nahana. (skratene, ale asi takto...)
paranoid.asian
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37

Príspevok od používateľa paranoid.asian »

ja som vcera skusal chvilu w3, a igni funguje stale ako predtym
mimo uz znamych zmien, sa mi paci ze vyladili este lepsie ovladanie geralta a jeho kona (o konovi som cital, ze sa chystaju nieco upravit)
ale, geralt reaguje ovela svizenjsie teraz, a pri bojoch to uz neni take kostrbate, ale tiez ovela dynamickejsie.

dalej co som postrehol, tak upravili nvidia hair, teraz to mozem mat zapnute (aj ked, nie na max), a stale je to hratelne ako predtym.

a mam pocit, ze upravili obtaiznost, rsp staty ako tu niekto spominal. teraz som ovela silnejsi s tou istou vystrojou a na tej istej obtiaznosti, ako pred patchom.
::: ...
Pein
Používateľ
Používateľ

Le_Frog napísal:Pein:
Takze chapem to tak ze vlastne pre ucely hier bol zasa geralt a vsetky kumpanmi ozivený ? A teda pribeh hier ide uplne mimo / az po knihach a ide si vlastnou cestou a s knihami nic nema? Jednotku som nehral a ani neplanujem.

Stale ale nechapem kde je v dobe odohravania sa W2jky Yen a kde je Ciri.
M1ch4l
VIP
VIP

precitaj si na witcher wiki
Neviem presne ako suvisia hry s knihami, no to ze Geralt a Yen zomreli, sa odohralo este pred W1. Vobec si nie som isty, no myslim, ze ich zachranila Ciri.
Pein
Používateľ
Používateľ

uhm no ok.
Kazdopadne mam teraz iny problem - chcem rozohrat W3 s importom savu, ked dam import mam na vyber savecka z W2, ale ktory mam vybrat ? Posledny ? pretoze ten je manual save z pred konfrontaciou s lethom. (nechal som ho zit tak ho chcem aj v 3)
M1ch4l
VIP
VIP

myslim, ze nie je nutne robit import. Tie klucove rozhodnutia sa daju spravit v hre, ked ta ten chlapik na zaciatku holi a Voorhis si pride pokecat. Staci to len zapnut na zaciatku. Neviem, ci priamy import robi nieco naviac, asi nie, bolo by to divne.
paranoid.asian
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37

Príspevok od používateľa paranoid.asian »

The Witcher 3 patch 1.07: Geralt's new movement mode analyzed
http://www.pcgamer.com/the-witcher-3-pa ... -analyzed/
::: ...
isildur
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 21. Jún, 2008, 13:55

Príspevok od používateľa isildur »

Som asi v polke hry, ale snažím sa robiť všetky úlohy. Na mape už nemám žiadne vedľajšie misie a už mi zostáva pár otáznikov. Aktuálne mám 180 splnených úloh :)
anonym_a8

Príspevok od používateľa anonym_a8 »

Pein:
Hry su pokracovanim knih. V hre stretnes starych znamych, su tam odkazy na predchadzajuci dej v knihach, ale nie je to nic dramaticke, ze by si knihy musel citat. Pre potrebu hry nikoho v zasade neozivovali, Geralta a Yen zachranila Ciri uplne na konci knihy, aj ked to skoncilo jemne otazne. Geralt sa akurat v W1 vratil do svojho sveta a zacal objavovat novy dej a svoju historiu.
Urcite ale odporucam knihy precitat, su vyborne. Maju prepracovany svet, kde nie je nic ciernobiele, potom hrat hry je vyborne, konecne "ovplyvnovat" dej toho sveta je vcelku super :-)

Návrat na "Hry a problémy s nimi"