Odborníci na klávesnice
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Re: Odborníci na klávesnice
čo som tak rýchlo zbehol, tak ona nemá možnosť podsvietenia na každú klávesu zvlášť nie? Nemá ani programovatelné klávesy.
V podstate to už tá K70 vyhrala na 99 percent
V podstate to už tá K70 vyhrala na 99 percent
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
tak ju zober, zaujíma ma, či sa ťa potom bude držať to "mať každú podsvietenú a možnosť si to spraviť podľa seba"
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- Leon
- Pokročilý používateľ
??? nejak nechápem
Asi to myslel tak, ci sa ti bude chciet to tyzden nastavovat aby to vyzeralo ok a ci to nebudes nakoniec mat aj tak v jednej farbe
- Leon
- Pokročilý používateľ
aha veď to je natom to najlepšie
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
https://www.alza.sk/func-kb-460-d227380 ... ds_dratove
ja mam func kb460 asi dva mesiace a naozaj vyborna klavesnica, velmi odolna ,kvalitne tlacitka ... no fakt neviem co by som vytkol,neni to sice rgb kolotoc,ale red podvietenie a mx red cherry su dobrou volbou
ja mam func kb460 asi dva mesiace a naozaj vyborna klavesnica, velmi odolna ,kvalitne tlacitka ... no fakt neviem co by som vytkol,neni to sice rgb kolotoc,ale red podvietenie a mx red cherry su dobrou volbou
Hej to som si aj ja myslel ale ked som videl tie moje nepodarene vytvori tak som to supol do decentnej ruzovej aj s myskou a nechal radsej tak
- Leon
- Pokročilý používateľ
ja sa strašne rád babrem s nastaveniami do úplnej spokojnosti, tak uvidím aké to bude
quicky : aj K70 má red cherry
quicky : aj K70 má red cherry
Toto mám doma a je to šupa. Fakt odporučámloleqboleq napísal:pokiaľ alza neklame
https://www.alza.sk/corsair-gaming-k70- ... 304934.htm
...takže, upusť buď od CZ/SK layoutu alebo od RGB podsvietenia
podruhé...neviem ako ty ale ja sa pri písaní na klávesnicu nepozerám...a neverím, že pokiaľ 28 rokov nepíšeš do klávesnice, tak nedokážeš písať bez pozerania
viac si človek zvyká na rozdiel v layoute ala veľký, malý enter, veľký, malý shift, veľký, malý backspace a podobne...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
170e bez dph za klavesnicu,ta by musela pisat za mna ...
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Mám Chromu, je to moja prvá mechanika, no podľa mňa nemá tú hodnotu, čo za ňu chcú.
Neviem, či je to problém môjho kusu, ale párkrát sa mi stalo, že sa zaseklo tlačítko.
To podsvietenie ťa prestane baviť, pár dní som sa s tým hral, potom sa na to vykašlal. Občas som to ešte využil tak, že keď prišlo nejaké malé decko na návštevu, tak si 'malovalo'.
Neviem, či je to problém môjho kusu, ale párkrát sa mi stalo, že sa zaseklo tlačítko.
To podsvietenie ťa prestane baviť, pár dní som sa s tým hral, potom sa na to vykašlal. Občas som to ešte využil tak, že keď prišlo nejaké malé decko na návštevu, tak si 'malovalo'.
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
za 200 euro corsair klavesnicu? wtf
185€ stojí US layout a 1€ prelepky ale podľa mňa sú ti tie prelepky na nič lebo keď píšeš tak nepozeráš na klávesnicu ako zmieňoval už loleq.Tá cena je primeraná, lebo ako som pozeral Razer chce za plastovú blackwidow chromu 160€.hulo92 napísal:za 200 euro corsair klavesnicu? wtf
- Leon
- Pokročilý používateľ
5ti ľudia ju tu dokonca odporúčili čiže tých 200 eur sa asi oplatí vyhodiť ,.. ale uznávam, že tá cena je už fakt dosť