znamej som upgradoval Win 7 na Win 10, vsetko prebehlo OK a fungovalo. Kupila si Lumia 640, cize si sla vytvorit novy MS ucet, na co som jej povedal, ze predsa staci jeden ucet na vsetko .. a tu mame problem

Dnes rano zapla PC, nepytalo od nej nove heslo (co je divne) ale OneDrive si nove heslo uz vypytal. Po restarte uz nove heslo vyzadoval aj samotny Windows. Vsetko vyzera OK, no problem je, ze na vsetkych hlavnych zlozkach (Documents, Music, Photos, Videos, Downloads) sa nieco po**** a aj ked to pise ako vlastnika ju a jej outlook.com adresu, nemoze ukladat a menit subory v tychto lokalitach, pise ze nema opravnenie.
Take ownership pomoze len do nasledneho restartu, nechapem teda co sa mohlo pokaslat, kazdopadne medzi uzivatelmi, ktori mozu pracovat so subormi nieje vobec uvedeny jej ucet, iba Account Unknown a ID (tie hex veci v {} ) vobec neexistuje v systeme, jej ucet sa konci na 1001 a tento neexistujuci je 1002. Ziadny iny ucet tam nikty ani nebol.
Co je zaujimave, Desktop funguje korektne, na HDD su premapovane len Videos a Downloads, zvysok je na SSDcku (najprv som premapoval tie zlozky, nasledne naklonoval stary HDD na SSD)
Napada Vas co s tymto stavom okrem vytvarania uctu nanovo v systeme ? Resp. nebranim sa takemu rieseniu no menit nejake nastavenia programov a umiestnenie suborov nieje moc vitane, kedze ja to mozem urobit jedine cez TeamViewer a mam "trosku" casovy posun, takze ani nemam vela casu na to, aby som to opravil.
Dakujem za kazdu radu
PS: viem ze som to dal do Win10 sekcie, kedze sa to stalo na Win10, no predpokladam, ze rovnaky problem moze byt aj u Win8/8.1 kedze sa pouziva uz Live ID (MS Account)