BiFino napísal:Fungovať to funguje, ale routuje sa ti to 2x keďže máš pripojené akoby 2 routre...
Aky je tam pre mna rozdiel? Ma to nejake nevyhody, ked je to nastavene takto? Ci ma zmysel ich tlacit do toho, aby mi to spravili.
Dôležité je či si ty spokojný. Ak hej tak nemusíš nič meniť. Aký máš ping na six? Daj do CMD "ping -t www.six.sk" nejakú polminútku to nechaj bežať a potom stlač CTRL+C tým to ukončíš a uvidíš výsledok. Ja mám ping 1 ms. Ak by si mal ping vyšší 5 a viac ms tak skús tvoj router odpojiť a pripojiť sa rovno na ten biely konvertor a otestovať takto. Samozrejme všetko káblom.
Packets: Sent = 58, Received = 58, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 1ms, Maximum = 3ms, Average = 1ms
Myslim ze to je to ok, na rychlosti som ziadnu zmenu nespozoroval. Inak co sa tyka routra samotneho, maximalna spokojnost. Prehladny control panel (krasne sa v nom orientuje aj analfabet ako som ja ), dosah wifi sa zvysil z 0-1 palickiek na 3-4 palicky v problemovej miestnosti.
Ze vraj HG8245H nevie bezat v bridge mode. Takze nasim tam dal ich zelezo a za nim maju TP-Link router. Ping 5 - 6 ms. Asi by bolo fajn potom v TP-Link vypnut DHCP server, pouzivat DHCP server v HG8245H a TP-Link mat len ako switch + AP. Spravna uvaha?