Zdravim ludia
ma niekto skusenosti s kupou primaca ku klavesnici/mysi od microsoftu? kupil som totiz set (jedina klavesnica co mi aspon ako tak vyhovovala podla obrazkov ) ale mys nepotrebujem chcel som ju dat otcovi a ze pouzijem primac zo starej klavesnice (tiez microsoft 2,4GHz) ale nefunguje tak aby neostala nepouzivana chcel som kupit ten primac ale na microsoft stranke to nejako neviem najst
dakujem za kazdu radu ktora mi pomoze
Microsoft primac k bezdrotovej klavesnici
- Tom2871989
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Re: Microsoft primac k bezdrotovej klavesnici
jasne ze nefunguje. ak nieje na klavesnici teda myske pair tlacitko, nepojde to.
jedine logitech ma unifying prijimace, ktore funguju tak, ze vies akekolvek zariadenie podporujuce unyfiyng sparovat s unifying prijimacom cez utilitu vyrobcu..
nenapisal si aky set si kupil, aky prijimac mas. mozno ma MS na stranke nejaku utilitu. takisto nepises, aky prijimac mas stary.
jedine logitech ma unifying prijimace, ktore funguju tak, ze vies akekolvek zariadenie podporujuce unyfiyng sparovat s unifying prijimacom cez utilitu vyrobcu..
nenapisal si aky set si kupil, aky prijimac mas. mozno ma MS na stranke nejaku utilitu. takisto nepises, aky prijimac mas stary.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
spravne - a ta Logitech unifying utilita sa nazyva tadaaaaam prekvapenie
Logitech Unifying Software
Filip vyborne zacal - najdes to u nich a natiahnes zadarmo. Pouzivaju to aj dalsie firmy, napriklad Dell na ktorom teraz pisem : http://support.logitech.com/en_us/software/unifying
Logitech Unifying Software
Filip vyborne zacal - najdes to u nich a natiahnes zadarmo. Pouzivaju to aj dalsie firmy, napriklad Dell na ktorom teraz pisem : http://support.logitech.com/en_us/software/unifying
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- Tom2871989
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
teraz som kupil toto microsoft wireless comfort desktop 5000 a mal som toto microsoft wireless laser desktop 7000
a logitech mi veru nepomoze....
a logitech mi veru nepomoze....