Microsoft primac k bezdrotovej klavesnici

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Používateľov profilový obrázok
Tom2871989
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00

Microsoft primac k bezdrotovej klavesnici

Príspevok od používateľa Tom2871989 »

Zdravim ludia

ma niekto skusenosti s kupou primaca ku klavesnici/mysi od microsoftu? kupil som totiz set (jedina klavesnica co mi aspon ako tak vyhovovala podla obrazkov :D ) ale mys nepotrebujem chcel som ju dat otcovi a ze pouzijem primac zo starej klavesnice (tiez microsoft 2,4GHz) ale nefunguje :cry: tak aby neostala nepouzivana chcel som kupit ten primac ale na microsoft stranke to nejako neviem najst :?

dakujem za kazdu radu ktora mi pomoze :)
felipe25
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00

Re: Microsoft primac k bezdrotovej klavesnici

Príspevok od používateľa felipe25 »

jasne ze nefunguje. ak nieje na klavesnici teda myske pair tlacitko, nepojde to.

jedine logitech ma unifying prijimace, ktore funguju tak, ze vies akekolvek zariadenie podporujuce unyfiyng sparovat s unifying prijimacom cez utilitu vyrobcu..

nenapisal si aky set si kupil, aky prijimac mas. mozno ma MS na stranke nejaku utilitu. takisto nepises, aky prijimac mas stary.
Spoiler: ukázať
Main PC: Fractal Define Black R5 window, ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING, Intel Core i5 9600K, Patriot Viper4 Series 16GB KIT DDR4 3000MHz CL16, ADATA XPG GAMMIX S5 SSD 256 GB SSD, 1x5TB + 1x4TB, GIGABYTE 1060 GTX 3GB, Blue-Ray LG, 27" Samsung QHD, keyboard: Asus TUF Gaming, mouse: HP Pavilion mouse 200, Windows 11 Pro 64bit

NB: DELL + ASUS

iPhone 13 Pro Max
Huawei Mate 40 Pro
mp3turbo
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16

Príspevok od používateľa mp3turbo »

spravne - a ta Logitech unifying utilita sa nazyva tadaaaaam prekvapenie

Logitech Unifying Software

Filip vyborne zacal - najdes to u nich a natiahnes zadarmo. Pouzivaju to aj dalsie firmy, napriklad Dell na ktorom teraz pisem : http://support.logitech.com/en_us/software/unifying
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Tom2871989
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa Tom2871989 »

teraz som kupil toto microsoft wireless comfort desktop 5000 a mal som toto microsoft wireless laser desktop 7000

a logitech mi veru nepomoze.... :-(

Návrat na "Nákupná poradňa"