Dovolenka v chorvatsku - ubytovanie
Re: Dovolenka v chorvatsku - ubytovanie
preco nie
obcas je to more v HR na obtiaz..
cesta (ten sprosty system "cele HR/EU sa vymeni v sobotu").. (aj ked su ubytovania kde sa da prist v iny den, tie mam rad, ale zas praca nepusti dovolenka atd)
a mnoho ludi, to je chaos, nei dovolenka, dovolenka ma byt oddych
ale tak.. mudra rada znie, "nie kde, ale s kym"
obcas je to more v HR na obtiaz..
cesta (ten sprosty system "cele HR/EU sa vymeni v sobotu").. (aj ked su ubytovania kde sa da prist v iny den, tie mam rad, ale zas praca nepusti dovolenka atd)
a mnoho ludi, to je chaos, nei dovolenka, dovolenka ma byt oddych
ale tak.. mudra rada znie, "nie kde, ale s kym"
tak tak no... len ako to je s plážami a celkovou čistotou?... napríklad v Taliansku sú strašne kalné moria pri pláži, ten piesok je taký ako blato... v HR sú kamienky, len aby som neprišiel do nejakej oblasti a budem sa kúpať v plastovych flaškach
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
ja osobne chorvatsko nemam rad koli kamenistym plazam a studenemu moru :X bol som tam 2x a neni to moja oblubena destinacia,skorej je to z nudze cnost,ze kam ist na chvilu vylozit nohy
kalabria taliansko sa mi celkom pozdava:) uplne juh by mohol byt peknuckyyy.
kalabria taliansko sa mi celkom pozdava:) uplne juh by mohol byt peknuckyyy.
- jergus
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
OT: moja posledna dovolenka bola typicky slovenska, slnko, cista voda, cisty piesok, dve palety cementu a nova miesacka
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil
Veru kalabriu som to myslel, nie Siciliu Ono možno by som aj skusil nejaku exotiku ale nechcem za dovolenku vydrbať 1500 a potom ešte ďalších 1000 tam..
-
- Pokročilý používateľ
my ked sme boli cca 17dni thajsko tak to dokopy vyslo cca 1800e osoba vsetko vsetko... ale z toho bola 750e iba letenka,kedze vianoce silvester,aj ubytko bolo raz tak drahe ako normalne,strava ako z nas:) cize dalo by sa to aj daleko lacnejsie:) v iny termin...
jergus mal najlepsiu dovolenku cista voda piesok co viac si priat
jergus mal najlepsiu dovolenku cista voda piesok co viac si priat
co som pocul, tak tam sa da za 2000eur na 1 mesiac prenajat vilu pri plazi (do 50metrov) a naskaldaju sa tam aj 4-6 ludi
ak 4, tak letenky prek azdeho kolko? 500? cize 1000eur/mesiac 1 osoba, plus jedlo.
lacnejsie jak blava ta neeeeeeeeeeee !?
ak 4, tak letenky prek azdeho kolko? 500? cize 1000eur/mesiac 1 osoba, plus jedlo.
lacnejsie jak blava ta neeeeeeeeeeee !?
-
- Pokročilý používateľ
samozejmeee tak mnozstevne zlavy a podobne zalezi od lokality ci ides do turistickej alebo bohom zabudnutej kde zijes za pr eur denne doslovaaa:))) ked ides do turistickych si na cenach jak u nas
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
tiez asi skociem s malou 5mes do HR autom, alebo asi EG po 6x dame.
Chodime len Marsa alam(hotely daleko od seba v pusti)klud pokoj, a tepla voda. polske CK maju do 500e ceny a v HR som bol len raz dole na dubroovnik ale nadaval sopm pekne, zimna voda(prelom jul/aug, nikde poriadny obchod, citil som sa ako v 89 u nas,do vody idem jak krab z kamena na kamen. v mori nic. len doktorka fnuka ze 11 mes dcera si Egypt neuzije.
Chodime len Marsa alam(hotely daleko od seba v pusti)klud pokoj, a tepla voda. polske CK maju do 500e ceny a v HR som bol len raz dole na dubroovnik ale nadaval sopm pekne, zimna voda(prelom jul/aug, nikde poriadny obchod, citil som sa ako v 89 u nas,do vody idem jak krab z kamena na kamen. v mori nic. len doktorka fnuka ze 11 mes dcera si Egypt neuzije.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Tiež začínam uvažovať čo toto leto a či vôbec. Nikdy som nebol v HR. Skôr ma lákajú destinácie na severe (swe, norsko, fínsko, dánsko) poprípade belgicko som bol tento rok a super! (teda vsetko okrem hlavneho mesta super to je odpad bordel hnus, strasne som bol šokovaný...).
Celkom ale nerozumiem prečo sa bojíme lietadla? Teroristi? Rly? par dni po udalostiach vo FR sme leteli dokonca do belgicka ktoré malo špeciálny stav a všade boli chlapci s nabitými automatickými puškami Samozrejme sa nič nestalo, letenky boli krásne lacné a celý týždňový trip nás stál asi 300e na osobu. Veď umreť môžeš aj v tescu pri čakaní na pokladňu
K ubytku: Ak chcete skúmať určite odporúčam B and B. Spolieham sa dlhodobo na booking.com a ešte som nikdy nemal problém.
Čo amsterdam? Boli ste? Kamarát tam šiel s priateľkou a strašne si vychvalovali. Hlavne ten sex turizmus že to tam bol masaker ale viac neprezradím lebo by to bolo fakt asi v rozpore s pravidlami fóra
Q: ak nemáš nič proti premenujem to na dovolenka? Dáka všeobecná diskusia?
Celkom ale nerozumiem prečo sa bojíme lietadla? Teroristi? Rly? par dni po udalostiach vo FR sme leteli dokonca do belgicka ktoré malo špeciálny stav a všade boli chlapci s nabitými automatickými puškami Samozrejme sa nič nestalo, letenky boli krásne lacné a celý týždňový trip nás stál asi 300e na osobu. Veď umreť môžeš aj v tescu pri čakaní na pokladňu
K ubytku: Ak chcete skúmať určite odporúčam B and B. Spolieham sa dlhodobo na booking.com a ešte som nikdy nemal problém.
Čo amsterdam? Boli ste? Kamarát tam šiel s priateľkou a strašne si vychvalovali. Hlavne ten sex turizmus že to tam bol masaker ale viac neprezradím lebo by to bolo fakt asi v rozpore s pravidlami fóra
Q: ak nemáš nič proti premenujem to na dovolenka? Dáka všeobecná diskusia?
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
amsterdam je fajn, pekne mesto
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
-
- Pokročilý používateľ
kludne mozes premenovat na tipy triky napady
jasneeee ja som obluboval turecko egypt ale sry aby to kazdy den niekde taˇ vybuchovalo ma nelaaaka,bojim sa o moj mizerny zivot bohuzial :/
ja to zrejme dam na brac s familiou rodinny trip,este je v hre spodna cast talianska...
jasneeee ja som obluboval turecko egypt ale sry aby to kazdy den niekde taˇ vybuchovalo ma nelaaaka,bojim sa o moj mizerny zivot bohuzial :/
ja to zrejme dam na brac s familiou rodinny trip,este je v hre spodna cast talianska...
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
ja by som sa chcel opytat, ze co sa vlastne robi na takej dovolenke v egypte? da sa tam robit aj nieco ine okrem lezania na plazi a inych plazvych aktivit?
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
sestra keĎ bola v Hurghade, tak boli mimo mesta na buginách v púšti. ale inak asi veľké hovno okrem toho neberú ma vôbec tieto vylyhovacie dovolenky
.
-
- Pokročilý používateľ
marsa alam luxus snorchlovanie-asi nikdy neeomrzi:) potom nejake vylety buginy tavy pamiatky a inak klasika clapkanie vo vode:) ako ja zas napr nepochopim ludi co chodia na aktivne dovolenky... dost stresu a nahanania mam pri praci a ked mozem oddychovat =lenosenie plus kupanie v mori:) done challenge completed