Väčší obrázok po kliknutí

mám pocit, že máš podobný pocit ako som mal ja kedysi...teda, že napríklad loop, ktorý ide z expy/pumpy rovno do grafiky bude zbytočne zahrievať, teda voda z GPU už pôjde teplá do CPU, čo môže znížiť výkon a podobne; preto mi prišlo, že to tým myslíš - paralélne chladenie, aby sa to tam nemiešalo dokopyMI2121 napísal:som velký fanúšik vodného chladeniadúfam že čoskoro si sám poskladám svoje
zatiaľ mam RAIJINTEK Triton All-in-One set ktorí sa mi moc páči ale má svoje obmedzenia
pozeral som si mnohé zostavy z vodným chladením a pri vedšine som si všimol že chladenie častí PC je zapojene sériovo teda že sa chladí jedna časť zostavy za druhou... prečo sa nepoužíva viac paralelné zapojenie a nechladí sa GPU a CPU poprípade RAM každé samostatne ??
ale prosim taloleqboleq napísal:obyčajné znásilňovanie už tak bezmocnej AiO vody, kde sa potom pumpa návalom toľkého tepla ("loadu") zblázni a pôjde ako raketový motor, jednoducho nie, AiO nie sú normálne schopné utiahnúť toľko tepla, nie pri želaných prevádzkových vlastnostiach
...čisté znásilňovanie