posledné dni dosť riešim SW a dnes som strávil deň riešením Office SW - doteraz som používal 2007, je to jednoducho šampión šampiňón veterán, no už asi týždeň som bol v tom, že prejdem na niečo free - OpenOffice bol mojim favoritom...kým som nezistil, že v takom Impresse (krycie meno pre ich PowerPoint) nespravím takýto druh slajdov v prezentáciach

ako s prehľadom v Office 2007 (alebo otestovanej 2016 dnes - konkrétne toto spravené v 2016 ale v 2007 by to malo byť rovnaké)
LibreOffice bol o chĺp lepší, už mal veci potrebné pre robenie slajdu vyššie ale to, že mi stále pri prezentácii (F5 režim) crashovala a po pár crashoch už aj robila totálny grafický glitch, čím sa to stalo nepoužiteľné a že mi random crashla appka...šlo to preč, no škoda, bral by som ho
WPS Office 10, 2015, 2016 (2016 je už platený a je len trial) - WPS 2016 nemal všetko pre taký štýl robenia prezentácií, bolo to dost "sketchy", síce pekný fejk Office-u, no chýbali tam tie smooth skratky k funkciám (teda aj tie funkcie)
Google Docs - rád ich používam ako záložné riešenie ale práca s nimi nie je veľmi pohodlná a chýbajú tam formátovania, takže zo slajdu vyššie by som vložil akurát pozadie
Takže...Ako ste na tom vy ? Tiež to tak cítite ? Aké verzie Office a iných office SW používate ? Nepozerajme v tomto samozrejme na cenu ako faktor...veď chápete
(btw, to ešte nehovorím o vyberaní nového image viewera a k tomu editora