KeDze nie kazdy cita internetove portaly, tak tu trosku opat vytvorim nejaku tu diskusiu :
Reklama ve hrach postupuje na vyssi uroven. Desaty dil slavne serie Need For Speed bude prospikovan takzvanou dynamickou reklamou.
Billboardy v hernich svìtech pøispivaji k realisticnosti, zaroven je to vsak nenapadny, lec ucinny zpùsob, jak znacku nacpat do hracova podvìdomi. Brzy se z reklamy ve hrach stane opravdu velky byznys, diky systemu od spolecnosti Massive Inc. Dùkazem mùze byt i to, ze Massive byla odkoupena Microsoftem a nyni je jeho divizi. A Microsoft by pøeci nekupoval nìco, co nezavani tucnym vydìlkem...
Need For Speed Carbon, chystana zavodni hra od Electornic Arts, bude prvni hrou, ktera bude vyuzivat system dynamicke reklamy distribuovane pøes internet. Tento pojem znamena, ze na reklamnich plochach se budou zobrazovat reklamy z dane geograficke oblasti a budou postupnì mìnìny, podle toho, ktera spolecnost si reklamu zaplati. Takze zatimco v NFS Underground mijite billboard se stale stejnou reklamou, v NFS Carbon uvidite stale cerstve reklamy od firem pùsobicich i ve støedni Evropì.
Spoluprace EA s Massive pozdìji zahrne vice her, a to jak pro PC, tak pro Xbox 360. Chip Lange z EA si smlouvu s Massive velmi pochvaloval:
"Na mistech jako basketbalove høistì, fotbalovy stadión nebo silnice v zavodni høe je nejen hezke mit reklamu, ale zaroven je to dùlezita soucast pro vytvoøeni dojmu, ze tam opravdu jste. Spoluprace s Massive nam umozni zobrazit tu reklamu, ktera je pro hrace relevantni."
co si o tom myslite ? Vcelku zaujimava prestava, ze zbadate na ceste bigboard nejakej slovenskej firmy. Ale netusim, ako to chcu sprevadzkovat pre ludi, co nemaju pristup k internetu, keDze reklamy by sa mali dynamicky stahovat s internetu.
Buducnost hier : Dynamicka reklama
tak tak, ak to povedie k ciastocnemu znizeniu cien za hry tak to ma u mna palec horegalen napísal:len by ma zauimalo, ci tym, ze reklamy budu v hrach, budu tieto hry lacnejsie, a naopak, tym ze mi to bude tahat reklamy, ci mi distributor preplati cast nakladov za internet ...
a tak isto to moze pomoct roznym malym studiam k peniazom na realizaciu dobrych napadov
\_AMD_x2_3800+_@2,6_/\_XFX_9600_GT @,75-1,9-2,2_/\_3G_RAM_Výrobca_=>_miš&maš_/\_Power_by_ASUSTeK_A8N_SLI_Premium_/\_2x80G_Samsung_/\_Casemod_-_hotovo,_uz_sa_mi_viac_nexce_/
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže