zalezi kde byvas. Stal som v meste na jednom mieste a spawnovali sa predo mna. Zato ked som siel cez okraj mesta, cez dediny (kedze za turistiku povazujem nie prechadzky v meste) tak za 4 hodiny som chytil 2 aj to toho drueho som musel fakt nahanat iny smerom ako som chcel ist
Toto musia este doladit. Takisto vraj maju pridat moznost trade-ovania co bude tiez zaujimave.
keby bol bojovy a chytaci system podobny ako klasicky pokemon na gameboy, tak by som to inak drvil, skoda
by ma zaujimalo, ci bol daky problem taky spravit
No hej GB hry boli a sú stále dobre.
Taky fire red / leaf green si rád zahrám aj dnes.
Hej bol by ti podľa mňa problém. V tých hrách samotný súboj zabral dlhú dobu (najmä v neskorších častiach hry) a tí nieje nič pre takúto hru kde je základ chodiť. Takto by si prešiel 200 metrov a musel by si 10 minút stáť na mieste lebo by prebiehal trhový súboj.. Ee ti by nebolo good.
Radšej nech dajú možnosť súboja a vidieť aj okolitých hráčov, prípadne pridávať friendov a bude to OK.
GB pokemon je proste super, ale suhlasim s Pain, aplikovat to na tuto verziu by asi nebola ta spravna cesta. nech daju tie moznosti behat, vidiet ostatnych hracov, moznost si to rozdat priamo na ulici. Ratam ze toto vsetko pride, aspon podla slubov
edit: akeho mate najvzacnejsieho pokemona? ja zatial staryu
Ja mam napr rád pidgeotta a bol som nesmierne rád keď som ho chytil hoc CP má mizerne. Napr taký paras má CP vysoké ale nijako ho neriešim nemám ho rád
Ináč už mám len bežné Nidoran, Machop, sparrow a niekoľko zubat a rattata. A samozrejme štartovací charmander.
Kks práve sa mi spawnol Sparrow v poslednom štádiu evolúcie, mal oranžový kruh chytanie a 5x mi z pokebalu ušiel. Potom mi nejako bula hra a nereagovala na hádzanie proste nič sa nedalo robiť. Fok.
inac jednej veci nechapem. Spawnuju sa ty pokemoni napriec serverom a teda viac ludi vidi jedneho na tom samom mieste ? A ak hej, ked ho jeden z nich chyti, ostatnym zmizne ?