kupa mobilu orange vyhra
- mohamed
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
kupa mobilu orange vyhra
Zdravim. Chcem kupit telefon od jedneho chlapika. Bola to vyhra. Poslal mi odfoteny papier, kde je preberaci protokol ktory je na jeho meno. Bude problem s pripadnou reklamaciou v orange ?
Spoiler: ukázať
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Re: kupa mobilu orange vyhra
s reklamaciou bude problem pri akomkolvek telefone od operatora
Záleží čo znamená problém.
U orange je problém celkovo - reklamovať môže len pôvodný majiteľ.
U tcom som reklamoval ako druhý majiteľ a bez problémov
U o2 takisto problémy nerobili.
U všetkých ale stracas možnosť ak po 3 RMA odstúpiť od zmluvy, nakoľko to môže len prvý majiteľ.
U orange je problém celkovo - reklamovať môže len pôvodný majiteľ.
U tcom som reklamoval ako druhý majiteľ a bez problémov
U o2 takisto problémy nerobili.
U všetkých ale stracas možnosť ak po 3 RMA odstúpiť od zmluvy, nakoľko to môže len prvý majiteľ.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
Ak budeš riešiť reklamáciu telefonu tak ho pošli do VSP data, mal som dva telefony kupované z druhej ruky, jeden T-mobile druhý Orange a vždy sa mi podarilo v rámci záruky ho zadarmo opraviť v tejto firme. Neplatil som ani kuriera všetko si potom vybavili z SK Orange alebo SK T-mobile.
Bolo to ale 2 roky do zadu či sa dačo zmenilo od vtedy neviem.
Bolo to ale 2 roky do zadu či sa dačo zmenilo od vtedy neviem.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 18. Jan, 2015, 09:43
teoreticky ak mas darovaciu/kunu zmluvu, tak nema byt preco problem s reklamaciou.
Všetko o materiáloch
MB: MSI Z97 Gaming 5, CPU: i7 4970K,GPU:Nvidia gtx750ti, RAM: Kingston Hyper X Savage 1600 Mhz, Cooler: NOCTUA NH-U12P SE2, HDD: Crucial Mx100, BEDŇA: NZXT SOURCE 340 Midi-Tower, ZDROJ: Seasonic S12G, RT 80+ Gold Monitor: Dell H2214Hb, OS:Ubuntu 14.04
MB: MSI Z97 Gaming 5, CPU: i7 4970K,GPU:Nvidia gtx750ti, RAM: Kingston Hyper X Savage 1600 Mhz, Cooler: NOCTUA NH-U12P SE2, HDD: Crucial Mx100, BEDŇA: NZXT SOURCE 340 Midi-Tower, ZDROJ: Seasonic S12G, RT 80+ Gold Monitor: Dell H2214Hb, OS:Ubuntu 14.04
no bohuzial v orange je prax ina ako teoria, mam s tym osobnu skusenost.
V tcome/o2 nic netreba, staci povedat ze si telefon kopuil z druhej ruky a dat im tvoje kontaktne info, ale v orange ta rovno poslu do faka.
V tcome/o2 nic netreba, staci povedat ze si telefon kopuil z druhej ruky a dat im tvoje kontaktne info, ale v orange ta rovno poslu do faka.