Nový monitor

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Používateľov profilový obrázok
Durana
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ne 17. Feb, 2008, 14:00

Re: Nový monitor

Príspevok od používateľa Durana »

Viem ze moja rada nema nic s tym, co tu bolo pisane, ale 500E za TN alebo non-gaming monitor mi pride fakt vela.
Za tu cenu mozes mat dobry 1080p monitor, mozno aj s Gsync, prip 34" 2560*1080 monitor. Nielenze usetris na monitore, usetris este aj na GK. Dobry 1440p IPS monitor nieco stoji, najma ak ma g-sync/freesync. 1080p ti umozni zapnut plne detaily a ak je to nenarocna hra, kludne mozes vyuzivat downsampling a neprides ovela.
Ja som pred 3 mesiacmi siel prave do 34" freesync za 400E a neviem si vynachvalit(LG 34Um87). V hrach to vyzera stale super a vacsie pizle nevnimam a mam o dost lepsie FPS ako by som mal na 1440p, vdaka comu nemusim v hrach znizovat detaily
dave1979
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 16. Dec, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa dave1979 »

Energetik napísal:Nevyzerá zle ten DELL, čierna síce nie je dokonale čierna ale na to si zvyknem...čiže pokiaľ zvýšim svoj budget na 500€+- tak tento DELL S2716DG bude najlepšia voľba? ;)

Ja som bol natom rovnako ako ty.Najprv som chcel niečo do 350 a potom som navýšil rozpočet,ale zistil som že na ips ko bolo treba 700eur )) tak nakoniec som s amusel uskromnit stým dellom,ale neviem musíš sa sám rozhodnúť.Ale ak hráš len strategie a nehravaš fpsky po nete atd.Tak by som asi zobral lacnejší aby si ušetril na grafiku aj ked neviem načo ti bude gtx 1070 na strategie )) ked chceš ušetriť možno by si mohol okuknut tento https://www.alza.sk/27-benq-gw2765ht-d2 ... d=18853364 Nechcem ta na nič nahaluzit.Lebo treba si dobre zvážiť pre a proti a čo vastne od toho čakáš.hmm Najlepšia volba )) tak to neviem nemal som sčím porovnať ale je to dobrý monitor.Pozri nejake recenzie alebo videá a rozhodni sa sám.
Zoltan Balaton
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01

Príspevok od používateľa Zoltan Balaton »

Dunar napísal:Tak to pre vas potom musi byt 60Hz monitor a 50 Hz TV ako powerpointova prezentacia. Lebo tie obrazky sa striedaju takych istych 20 ms. Takze to musite vidiet sakra trhane. Lenze tak to asi nevnimate, alebo?
Ano, niektori su na lag citlivejsi, ale urcite nie pri 20 ms.
To je tu samy superman v kazdej teme.

Videl si ten lag aj na monitore alebo len na tv? Na tv to totiz nemuselo byt lagom, ale nastavenim. U TV je vela ale.
20 s je velka odozva. Mam midi klaves a ak nastavim 20ms odozvu,tak to uz citim. rovnako to citil aj kamarat co tie klavesy tiez skusal na tej hodnote

Návrat na "Nákupná poradňa"