6600K -> 6700K
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Re: 6600K -> 6700K
Aj tu na fóre sa rozoberali konkrétne prípady s reklamáciami a prístupom.
Avšak, pokiaľ proste se*ieš na všetko a ide ti len o cenu a ideš riskovať, že obchod tam už v prípade reklamácie nebude, nebudú komunikovať, vrátia ti to s nejakou franknštajn opravou,... tak nech sa páči.
Avšak, pokiaľ proste se*ieš na všetko a ide ti len o cenu a ideš riskovať, že obchod tam už v prípade reklamácie nebude, nebudú komunikovať, vrátia ti to s nejakou franknštajn opravou,... tak nech sa páči.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
ano.až ked reklamuješ zistiš čo su zač.Mne sa to stalo teraz z GPU viac ako mesiac na reklamačke,ale ajtak vždy nakupim najlacnejšie lebo este som nič do teraz nemusel reklamovať..ale teraz som zakopol
- palci
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Jan, 2011, 01:42
tak to by si mal narok na odstupnie od kupnej zmluvy ak si sa nedohodol o tom ze to bude trvat dlhsie ako 30 dni s predajcom
ano,furt mi tlači do hlavy že mam ešte čakať že ine sa robyť nedá,že dodavatel to poslal niekde do Nemecka a on to nevie ovplyvniť aby to bolo skor.Počkam este do strety a potom to už budem riešiť.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
Jo, podporuj ich.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- palci
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Jan, 2011, 01:42
Ty si zaplatil za nieco X euro a takto to iba straca na hodnote. On by sa mal riadit podla platnych zakonov na Slovensku a preto by ti nemal vypisovat taketo bludy kam to on poslal a neposlal. To je jeho problem ak nema vyrieseni servis veci, ktore predava a urcite by tym nemal zakaznika otravovat.dave1979 napísal:ano,furt mi tlači do hlavy že mam ešte čakať že ine sa robyť nedá,že dodavatel to poslal niekde do Nemecka a on to nevie ovplyvniť aby to bolo skor.Počkam este do strety a potom to už budem riešiť.
Byt tebou hned zajtra napisem ziadost o odstupni od zmluvy. Ak je to uz viac ako 30 dni tak to vobec nemusis prebrat aj ked to vyreklamuje neskor
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
Nemusí písať žiadosť - len mu to oznámiť písomne (mailom), že žiada o odstúpenie.
Samozrejme, ak to je už 30 dní - ak si to posielal poštou, tak reklamácia začína až deň po tom ako to doručí pošta/kuriér a rovnako ak je to ku*va, tak mu stačí poslať list o vybavení (s tým, že produkt reálne ešte ani nemusí mať) reklamácie v 30. deň a je zahojený, takže ak to je teraz trebárs 35 dní, tak je možné, že poslal už list a príde list, no ak by ot tak bolo, tak by ti to potom musel preukázať trackingom a podobne...
Samozrejme, ak to je už 30 dní - ak si to posielal poštou, tak reklamácia začína až deň po tom ako to doručí pošta/kuriér a rovnako ak je to ku*va, tak mu stačí poslať list o vybavení (s tým, že produkt reálne ešte ani nemusí mať) reklamácie v 30. deň a je zahojený, takže ak to je teraz trebárs 35 dní, tak je možné, že poslal už list a príde list, no ak by ot tak bolo, tak by ti to potom musel preukázať trackingom a podobne...
vieščo on poslal kuriera preto sem,tak kedy začina plynuť tá reklamačka? až nasledujuci den ked to jemu príde?loleqboleq napísal:Nemusí písať žiadosť - len mu to oznámiť písomne (mailom), že žiada o odstúpenie.
to iste ako ked by som to poslal ja hej? .čo si preto bol kurier tak je to dnes 30 dni,ale podla mna to nestihne ani do pondelka.ked v Pondelok som písal že čo je stým a ževraj je este vo fáze vybavovania je to "asi" v nemecku.Pochybujem že to pride do Pondelka..ale už toto sa mi nepáči že je to tak na poslednu chvílu.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
V okamihu, keď to on dostal od kuriéra + deň.
Tak počkaj do piatku, potom mu napíš, že buď žiadaš o vrátenie kúpnej sumy alebo nech ti dá:
1. potvrdenie o prevzatí tovaru k nemu na reklamáciu od kuriéra (dátum), aby sa dal započítať začiatok reklamačného procesu
2. potvrdenie, že ti poslal do 30 dňa od prvého dňa list o ukončení reklamácie
Ak to nedodržal, tak si v práve a môžeš žiadať, pokiaľ bude ignorovať/odporovať, tak sa skontaktuj s európskym spotrebiteľským centrom, daj im všetky podklady (majú on-line formulár) a oni to vybavia za teba. SOI nerieš, tá spraví prd.
Tak počkaj do piatku, potom mu napíš, že buď žiadaš o vrátenie kúpnej sumy alebo nech ti dá:
1. potvrdenie o prevzatí tovaru k nemu na reklamáciu od kuriéra (dátum), aby sa dal započítať začiatok reklamačného procesu
2. potvrdenie, že ti poslal do 30 dňa od prvého dňa list o ukončení reklamácie
Ak to nedodržal, tak si v práve a môžeš žiadať, pokiaľ bude ignorovať/odporovať, tak sa skontaktuj s európskym spotrebiteľským centrom, daj im všetky podklady (majú on-line formulár) a oni to vybavia za teba. SOI nerieš, tá spraví prd.
dik loleq.Inač spravil som tu troška zo seba vola lebo som si zle zratal dni a dátum.Takže som sa sekol vpodstate o týžden.Dnes je to 29 dní a zajtra presne 30 dní.Písal som mu včera,že chcem najneskor do tohto Piatku vidiet vyjadrenie sa k reklamaci.A on mi nato odpísal že:zatial to vypada tak, ze budete mat novy kus lebo Gainwardu uplynie doba 30 tich dní.Tak teraz to znamena čo? že sa musi ajtak zajtra vyjadriť "oficiálne" (len vyjadriť),alebo mi stačí už len čakať? Alebo stači mu vyjadrenie a kartu mi musia poslat hned zajtra alebo budem zas čakať a nič stým neurobím?
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
Máš právo odmietnuť nový kus a chcieť peniaze, takže v pondelok (ak to vychádza podľa vzorca vyššie, že zajtra je 30. deň) mu napíš, že prosíš peniažky a nemáš záujem o nový kus. Neviem, o čo ide, akú kartu a aká bola cena, takže u teba sa to môže líšiť.
tak ja chcem nový kus,lebo ajtak by som si kupil tu istu kartu.Aj ked nieje iste že nová nebude pískať ale asi to risknem..Ale ide oto,že ked je zajtra 30 ty den,či sa to rata tak že mi okamžite zajtra musi odoslat nový kus? lebo nechcem aby to zas natahovali.Karta je to gainward gtx 1080 gs,videl som ale že vtom shope už stupla cena,ale to mna zaujimat nemusí že.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
Pozri, ty máš právo len odstúpiť od zmluvy (vrátka). Ak nechceš, tak si odsúdený na pospas predajcovi.
ok ked mi to zajtra neodošlu tak v pondelok budem trvat na odstupeni