stiv napísal:Ja by som ju urcite dal na zem.
50:50 anketa. Dufam ze pomoze s rozhodovanim.
V ankete už vedie NZXT S340 Elite o jeden hlas,a ked neratam jeden hlas čo som dal ja sám pre panteks tak už o dva
stiv napísal:Ja by som ju urcite dal na zem.
A to je ako čo za konina, tak načo chceš skrinku na štýl S340Elite a dať ju na zem...aby si do nej kopal? ...Ach, nebudem ti tu už spamovať, za mňa naposledydave1979 napísal:jo ale možno bude aj na zemi ))
dave1979 napísal:
V ankete už vedie NZXT S340 Elite o jeden hlas,a ked neratam jeden hlas čo som dal ja sám pre panteks tak už o dva
ano možno rozhodnemwarrior606 napísal:dave1979 napísal:
Sak sam si povedal ze mozno sa podla toho rozhodnes a mozno nie
dik,ale nepriehladnu nechcem.A to nevieme ani ako tvrdene sklo tlmí hluk.Možno to nebude take zlé,ale nehovorím že chcem elite.Pozeram obrazky a videá ) a rozmýšlam.Aby to nakoniec nebola uplne ina skrina ))loleqboleq napísal:A to je ako čo za konina, tak načo chceš skrinku na štýl S340Elite a dať ju na zem...aby si do nej kopal? ...Ach, nebudem ti tu už spamovať, za mňa naposledydave1979 napísal:jo ale možno bude aj na zemi ))
https://www.mironet.cz/phanteks-eclipse ... +dp266097/ (alebo Antracitka za 73€) .
jj ))),ale zatial málo ludí hlasovalo.Ktoru by si nal na zem? sklenenu? )) Ja som maval doteraz bedne výhradne na zemi,ale nedavno som ju dal hore aby som pučuval komponenty.Najprv sa mi to zdalo hlučné ale po 3 dnoch som to prestal vnimat.stiv napísal:Ja by som ju urcite dal na zem.
hej ale hadam nebudem schovavať gtx 1080 a kvalitný vzduchový chladič cpu.Viem ako to myslíš a samozrejme suhlasim.Ale nieje problem dať inej farby vetráky na chlacič cpu aj tie na skrinke.Alebo dať dole červený kryt z karty.Takže toto sa už da porobyť.Ale do nzxt elite to asi tak dobre nebude.Asi to lepsie ukaže za tým plexi ked to nieje uplne cele odkryté nadoraz,ale este uvidímloleqboleq napísal:No chceš, aby to pekne vyzeralo, že? S aktuálnymi farbami vo vnútri to veľmi dobre vyzerať nebude.
To je ako chcieť silou-mocou vodu - nemáš všetko, čo je potrebné, tak si povieš - šak aj AiO stačí.
Je to také nekompletné potom. Toť môj názor.
Slabé vypracovanie? Kovové časti S340 sú fantastické, príjemný finiš, príjemný dizajn, ktorý spôsobí, že celá konštrukcia je veľmi pevná. Predný panel je zvnútra ten hračkársky plast - mne sa dokonca jeden ten kĺb podarilo zlomiť (teda jedno ramienko z tých dvoch mini).pepkopav napísal:tu NZXT kupil nedavno synovec,skladal som mu do nej creva...z metra naoko fajn ale po blizsom preskumani som ostal sklamany...tych 73€ nieje hodna,slabe vypracovanie,ostre hrany,nevhodne az smiesne rieseny odnimaci predny panel...veraky ok len pri nizkych otackach....tu druhu skrinku som newvidel,tak nemozem porovnavat ale za toto sa moze vyrobca akurat hanbit...je to len moj nazor,ktory sa nemusi nikomu pacit ale u mna ta skrinka prehrala....