Ktoru bedňu s týchto 2 (anketa)

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...

Ktorú skriňu by ste si vybrali ?

1.Phanteks Eclipse P400S
17
55%
2.NZXT S340 Elite
14
45%

Celkom hlasov: 31

Používateľov profilový obrázok
dave1979
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 16. Dec, 2007, 08:00

Re: Ktoru bedňu s týchto 2 (anketa)

Príspevok od používateľa dave1979 »

stiv napísal:Ja by som ju urcite dal na zem.

50:50 anketa. Dufam ze pomoze s rozhodovanim. :D

V ankete už vedie NZXT S340 Elite o jeden hlas,a ked neratam jeden hlas čo som dal ja sám pre panteks tak už o dva :facepalm: :D
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20

Príspevok od používateľa loleqboleq »

dave1979 napísal:jo ale možno bude aj na zemi ))
A to je ako čo za konina, tak načo chceš skrinku na štýl S340Elite a dať ju na zem...aby si do nej kopal? ...Ach, nebudem ti tu už spamovať, za mňa naposledy
https://www.mironet.cz/phanteks-eclipse ... +dp266097/ (alebo Antracitka za 73€) .
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: LG 48" C11 OLED Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
warrior606
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 20. Aug, 2013, 17:55

Príspevok od používateľa warrior606 »

dave1979 napísal:

V ankete už vedie NZXT S340 Elite o jeden hlas,a ked neratam jeden hlas čo som dal ja sám pre panteks tak už o dva :facepalm: :D

Sak sam si povedal ze mozno sa podla toho rozhodnes a mozno nie :D
dave1979
Používateľ
Používateľ

warrior606 napísal:
dave1979 napísal:

Sak sam si povedal ze mozno sa podla toho rozhodnes a mozno nie :D
ano možno rozhodnem :-)
dave1979
Používateľ
Používateľ

loleqboleq napísal:
dave1979 napísal:jo ale možno bude aj na zemi ))
A to je ako čo za konina, tak načo chceš skrinku na štýl S340Elite a dať ju na zem...aby si do nej kopal? ...Ach, nebudem ti tu už spamovať, za mňa naposledy
https://www.mironet.cz/phanteks-eclipse ... +dp266097/ (alebo Antracitka za 73€) .
dik,ale nepriehladnu nechcem.A to nevieme ani ako tvrdene sklo tlmí hluk.Možno to nebude take zlé,ale nehovorím že chcem elite.Pozeram obrazky a videá ) a rozmýšlam.Aby to nakoniec nebola uplne ina skrina ))
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

No chceš, aby to pekne vyzeralo, že? S aktuálnymi farbami vo vnútri to veľmi dobre vyzerať nebude.
To je ako chcieť silou-mocou vodu - nemáš všetko, čo je potrebné, tak si povieš - šak aj AiO stačí.

Je to také nekompletné potom. Toť môj názor.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: LG 48" C11 OLED Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
dave1979
Používateľ
Používateľ

stiv napísal:Ja by som ju urcite dal na zem.

50:50 anketa. Dufam ze pomoze s rozhodovanim. :D
jj ))),ale zatial málo ludí hlasovalo.Ktoru by si nal na zem? sklenenu? )) Ja som maval doteraz bedne výhradne na zemi,ale nedavno som ju dal hore aby som pučuval komponenty.Najprv sa mi to zdalo hlučné ale po 3 dnoch som to prestal vnimat.
stiv
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Pi 16. Nov, 2012, 21:30

Príspevok od používateľa stiv »

Vsetky.

Ja davam prednost tichu a bedna na stole vyzera neesteticky.
.
pepkopav
Notebook expert
Notebook expert
Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2012, 19:05

Príspevok od používateľa pepkopav »

tu NZXT kupil nedavno synovec,skladal som mu do nej creva...z metra naoko fajn ale po blizsom preskumani som ostal sklamany...tych 73€ nieje hodna,slabe vypracovanie,ostre hrany,nevhodne az smiesne rieseny odnimaci predny panel...veraky ok len pri nizkych otackach....tu druhu skrinku som newvidel,tak nemozem porovnavat ale za toto sa moze vyrobca akurat hanbit...je to len moj nazor,ktory sa nemusi nikomu pacit ale u mna ta skrinka prehrala....
ASUS ROG Strix G18 Intel Core i9 14900HX,RAM 32GB DDR5,NVIDIA GeForce RTX 4060,SSD 2000Gb,IPS 2560X1600,Windows 11...
dave1979
Používateľ
Používateľ

loleqboleq napísal:No chceš, aby to pekne vyzeralo, že? S aktuálnymi farbami vo vnútri to veľmi dobre vyzerať nebude.
To je ako chcieť silou-mocou vodu - nemáš všetko, čo je potrebné, tak si povieš - šak aj AiO stačí.

Je to také nekompletné potom. Toť môj názor.
hej ale hadam nebudem schovavať gtx 1080 a kvalitný vzduchový chladič cpu.Viem ako to myslíš a samozrejme suhlasim.Ale nieje problem dať inej farby vetráky na chlacič cpu aj tie na skrinke.Alebo dať dole červený kryt z karty.Takže toto sa už da porobyť.Ale do nzxt elite to asi tak dobre nebude.Asi to lepsie ukaže za tým plexi ked to nieje uplne cele odkryté nadoraz,ale este uvidím
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

pepkopav napísal:tu NZXT kupil nedavno synovec,skladal som mu do nej creva...z metra naoko fajn ale po blizsom preskumani som ostal sklamany...tych 73€ nieje hodna,slabe vypracovanie,ostre hrany,nevhodne az smiesne rieseny odnimaci predny panel...veraky ok len pri nizkych otackach....tu druhu skrinku som newvidel,tak nemozem porovnavat ale za toto sa moze vyrobca akurat hanbit...je to len moj nazor,ktory sa nemusi nikomu pacit ale u mna ta skrinka prehrala....
Slabé vypracovanie? Kovové časti S340 sú fantastické, príjemný finiš, príjemný dizajn, ktorý spôsobí, že celá konštrukcia je veľmi pevná. Predný panel je zvnútra ten hračkársky plast - mne sa dokonca jeden ten kĺb podarilo zlomiť (teda jedno ramienko z tých dvoch mini).

Kde sú akože ostré hrany? Ja som si ich nevšimol - n.i.k.d.e.
pepkopav
Notebook expert
Notebook expert

o jednu sa synovec porezal...uz neviem presne kde bola,skladal som to pred 2 mesiacmi...proti vnutornemu usporiadaniu nemam nic,je to dobre riesene...ale ak napises ze kovove casti su fantasticke,tak sa radsej nejdem vyjadrovat..mam starsiu skrinku cooler master centurion silencio 450 a proti nej ta skrinka posobi uboho...jasne,uz je starsia,to usporiadanie take nema ale vytlmenie skrinky od vyrobcu mam o 500% lepsie, plechy,ktore sa neprehybaju,lepsie filtre,nemam tam nezmyselnu prednu medzeru...akurat som tam vymenil vetraky...
ASUS ROG Strix G18 Intel Core i9 14900HX,RAM 32GB DDR5,NVIDIA GeForce RTX 4060,SSD 2000Gb,IPS 2560X1600,Windows 11...
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

Nezmyselná predná medzera? S340 úboho proti tomu CM odpadu?

Hodnotíš "vytlmenie" skrinky, ktorá ho má a ktorá nie.

S340 je vysoko elegantná a jednoduchá krabička - ak nepočítame ten plast predného panelu, tak je celokovová, na dotyk veľmi príjemný (akoby pogumovaný finiš), práve naopak hrany, kde sa človek nemusí báť, že sa poškriabe a vďaka PSU shroudu, jeho konštrukcii a umiestnení (riešení) je statika kostry vynikajúca. O jej školáckych chybách som už písal - niekoľko z nich má Elite vyriešených.

S340 bola len jedným z ródeí, ktoré som absolvoval, takže ver tomu, že viem o čom hovorím. :good:
pepkopav
Notebook expert
Notebook expert

tiez som mal tu skrinku doma,tak viem o com pisem..ak nazyvas tu CM odpad(ani si ju nevidel nazivo),tak sa nemame o com bavit :good:
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

Mám špeciálny certifikát, ktorý mi dáva jasnozrivosť pri CM produktoch.

Návrat na "Nákupná poradňa"