je to normálny ovládač na SATA, v podstate ho nemusíš ani mať
ale zväčša je na tom lepšie ako ten od m$
Samsung Magician
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Re: Samsung Magician
Spoiler: ukázať
RST neinštalujem , iba som chcel vedieť ,aký ovládač Ti ponúkne.Ak teraz pc beží na 14.8.9.1053 ,tak by mal bežať aj na poslednej verzií AHCI 15.2.5.1035 x64, tak si odinštaluj RST a samozrejme reštart PC.Ja aktualizujem ovládač Sata cez Správcu zariadení a zapnem si bod obnovenia , ak by náhodou bol problém a chcel som sa vrátiť k staršiemu ovládaču.Ak chceš tak skús ,tu máš ten ovládač http://www.filefactory.com/file/77sm113 ... 5.1035.rar
Stiahni si a aktualizuj ovládač cez Správcu zariadení.Vyber si Vyhľadať softvér ovládača v tomto počítači a cez prehľadávať sa preklikaj k stiahnutému ovládaču.Ak vyskočí hláška , že ovládač je aktuálny, tak sa vrať späť a nepokračuj cez prehľadávať ale vyber si Chcem vybrať v zozname ovládačov....Ak bude aj tak problém v Magician , tak by som Magician odinštaloval a nainštaloval ešte raz.
Stiahni si a aktualizuj ovládač cez Správcu zariadení.Vyber si Vyhľadať softvér ovládača v tomto počítači a cez prehľadávať sa preklikaj k stiahnutému ovládaču.Ak vyskočí hláška , že ovládač je aktuálny, tak sa vrať späť a nepokračuj cez prehľadávať ale vyber si Chcem vybrať v zozname ovládačov....Ak bude aj tak problém v Magician , tak by som Magician odinštaloval a nainštaloval ešte raz.
- GASPi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
Mno, takze som spravil, co si popisal:
1. dal prec RST
2. rucne aktualizoval ovladac na verziu 15.2.5.1035 x64 - som nevedel, kt. vybrat z ponukanych troch, dal som Intel(R) 200 Series Chipset Family SATA AHCI (dufam, ze som zvolil spravny)
3. magician bezo zmeny, tak odinstaloval a nahodil novy, kt. je uz vo verzii 5.0.0, kt. uz ukazuje info spravne
AHCI Mode - Activated
Trim Status - Enabled
RAPID Mode - OFF
Vdaka vsetky za rady. Popravde ani neviem identifikovat, kde bol problem a nahadzovat starsiu verziu magicianu sa mi kvoli tomu teda nechce.
1. dal prec RST
2. rucne aktualizoval ovladac na verziu 15.2.5.1035 x64 - som nevedel, kt. vybrat z ponukanych troch, dal som Intel(R) 200 Series Chipset Family SATA AHCI (dufam, ze som zvolil spravny)
3. magician bezo zmeny, tak odinstaloval a nahodil novy, kt. je uz vo verzii 5.0.0, kt. uz ukazuje info spravne
AHCI Mode - Activated
Trim Status - Enabled
RAPID Mode - OFF
Vdaka vsetky za rady. Popravde ani neviem identifikovat, kde bol problem a nahadzovat starsiu verziu magicianu sa mi kvoli tomu teda nechce.