rdp na telefone...lol
ludia uz nevedia co za blbiny by riesili telefonom....a ze to nema ergonomiu na tieto veci navrhovanu, lebo je to predovsetkym mobil, ich nezaujima

kazdu chvilu sa po ploche presuvat, zoomovat a co ja viem co.
Ked mam riesit taketo veci tak ani nerozmyslam riesit to mobilom, staci mi predstavit si "kulturu" a efektivitu prace s tym a uz ma natahuje na grc....
ntb alebo pc zakonite, inac cau. akekolvek ine riesenie povazujem za neefektivne, zbytocne ma to rozculuje, a ani sa o neho nebudem pokusat = zbytocne vynalozena namaha.
radsej budem nosit kvoli tomu na vyjazdy ntb, ako to robit mobilom, kde mi vsetko trva 3x dlhsie, lebo neexistujuca ergonomia, klav. skratky a pod.
Inac mas pravdu, je to subjektivne. ak ti to vyhovuje, kludne pouzivaj

Ja by som nedokazal.
A ako to 6" veslo nosis? do vrecka to nedas, sediet s tym vo vrecku sa neda tiez, pokial nemas gate pre Hulka

len kvoli telefonu si nebudem kupovat tu buzi-kapsicku co je dnes tak modne mat prehodenu cez plece.
ruky mam normalnej velkosti a aj tak na 5" LTT dociahnem na opacny kraj displeja. uz vidno ze je to LTT a zbytocne to rozculuje. pretoze este aby som daval pozor na fon, aby nahodou nevyklzol, lebo ruka je na hranici moznosti.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Kingston FURY 32GB DDR4 3600 MHz CL18 Beast Black | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi 14T 256GB