GWENT®: The Witcher Card Game
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
https://www.playgwent.com/en/
Caute. Skusa hrat niekto beta verziu?
Nie je to tak davno, co profesionalny hrac Hearthstone Lifecoach oznamil na streame, ze konci s HS kvoli sucasnemu stavu a zacal hrat prave Gwent. Podla jeho slov je menej zalozeny na RNG faktoroch, ktore su teraz znacne v HS preferovane. Ja som si dnes zakupil kluc na betu, skusil prejst tutorialom a nevyzera to zle. Je to beh na dlhu trat, kym clovek zisti, co ako. Graficky sa mi zda HS premakanejsi, hlavne hracia plocha a efekty. Filozofia Gwentu je trosku ina a asi to bude aj viac komplikovane. Mozgove zavity precvici zarucene
https://www.playgwent.com/en/
Caute. Skusa hrat niekto beta verziu?
Nie je to tak davno, co profesionalny hrac Hearthstone Lifecoach oznamil na streame, ze konci s HS kvoli sucasnemu stavu a zacal hrat prave Gwent. Podla jeho slov je menej zalozeny na RNG faktoroch, ktore su teraz znacne v HS preferovane. Ja som si dnes zakupil kluc na betu, skusil prejst tutorialom a nevyzera to zle. Je to beh na dlhu trat, kym clovek zisti, co ako. Graficky sa mi zda HS premakanejsi, hlavne hracia plocha a efekty. Filozofia Gwentu je trosku ina a asi to bude aj viac komplikovane. Mozgove zavity precvici zarucene
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Re: GWENT®: The Witcher Card Game
Hram, zatial da sa, ale slo by to aj lepsie - vid moj thread tu http://forums.cdprojektred.com/forum/en ... d-f2p-play
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
Sú tam veľké rozdiely oproti Gwentu priamo vo Witcher 3?
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Principialne je to rovnake, ale dalej je to uz dost ine..az uplne ine, by som povedal. Je to omnoho hlbsie ako vo Witcher 3. Karty funguju inak, potrebujes ine strategie, atd.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
- Odar
- Pokročilý používateľ
Dnes mi padla prva legenda
Som na leveli 5, snazim sa kazdy den vyhrat 6 kol, aby som sa trochu posuval vpred. Zlozil som si balik z toho, co mam teraz k dispozicii.
Moj najvacsi problem je, ze vacsinou mi dojdu karty a protivnik ma v dorazi v 3. kole (ak prve vyhram). Hracia plocha by sa mi ziadala vacsia. Karty by krajsie vyzerali - snad to este doladia. Dnes sa mi stalo, ze som zvolil balik na hranie, hladalo oponenta, potom som ho chcel upravit, tak som klikol pravym mysidlom a vyhladavanie oponenta prerusilo (OK), ale zmazalo mi aktualne zvoleny balik. Evidentne bug.
Ak niekto hlada know how, tak odporucam dvojdielne video od Lifecoach (1 2), kde rozobera problematiku skladania deckov. Problem je samozrejme to, ze on si karty nakupil, takze pravdepodobne nebudete mat moznost zlozit to, co on, ale jeho streamy povazujem za to najkvalitnejsie, co sa da najst. Ku kartovym hram pristupuje analyticky. Povodne je to profi hrac pokru. Velmi rad som sledoval jeho HS streamy. Zvykne rozoberat situacie, co zahrat, preco, atd.
Gwent este streamuje jeho kamos SuperJJ a zo streamerov, ktorym budete rozumiet som nedavno videl hrat JJPasaka ale jeho streamy moc nemusim, nakolko tam casto nadava, drunk stream atd.
Som na leveli 5, snazim sa kazdy den vyhrat 6 kol, aby som sa trochu posuval vpred. Zlozil som si balik z toho, co mam teraz k dispozicii.
Moj najvacsi problem je, ze vacsinou mi dojdu karty a protivnik ma v dorazi v 3. kole (ak prve vyhram). Hracia plocha by sa mi ziadala vacsia. Karty by krajsie vyzerali - snad to este doladia. Dnes sa mi stalo, ze som zvolil balik na hranie, hladalo oponenta, potom som ho chcel upravit, tak som klikol pravym mysidlom a vyhladavanie oponenta prerusilo (OK), ale zmazalo mi aktualne zvoleny balik. Evidentne bug.
Ak niekto hlada know how, tak odporucam dvojdielne video od Lifecoach (1 2), kde rozobera problematiku skladania deckov. Problem je samozrejme to, ze on si karty nakupil, takze pravdepodobne nebudete mat moznost zlozit to, co on, ale jeho streamy povazujem za to najkvalitnejsie, co sa da najst. Ku kartovym hram pristupuje analyticky. Povodne je to profi hrac pokru. Velmi rad som sledoval jeho HS streamy. Zvykne rozoberat situacie, co zahrat, preco, atd.
Gwent este streamuje jeho kamos SuperJJ a zo streamerov, ktorym budete rozumiet som nedavno videl hrat JJPasaka ale jeho streamy moc nemusim, nakolko tam casto nadava, drunk stream atd.
tak uz to par dni hram aj ja . Zatial som lvl6. Aaaa uvidime, som zvedavy na ranked battles. Hravam takmer vylucne za Skellige, s ostatnymi sa mi bude nedari resp som neskusal. Bug daky velky som zatial ziadny nenasiel.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- Odar
- Pokročilý používateľ
Ja som to zatiaľ vypustil, lebo nie je čas sa tomu seriózne venovať a aj tak bude reset pred oficiálnym vydaním hry, tak nemá veľmi zmysel sysliť karty.
- Odar
- Pokročilý používateľ
Kto nezachytil, tak uz je tu prvy GWENT turnaj https://www.playgwent.com/en/tournament Prave sa hra semifinale.
EDIT:
Vyhral to Lifecoach.
EDIT:
Vyhral to Lifecoach.
- Odar
- Pokročilý používateľ
Public beta online.
Otazka na viac zasvatenych - bude po public beta zas reset celej collection? Skusal som patrat na fore, ale tuto informaciu som zatial nenasiel.
EDIT:
Tak som nakoniec nasiel - ani tak, ani tak
Otazka na viac zasvatenych - bude po public beta zas reset celej collection? Skusal som patrat na fore, ale tuto informaciu som zatial nenasiel.
EDIT:
Tak som nakoniec nasiel - ani tak, ani tak
Do you plan on wiping accounts in the future?
No further account progress wipes are planned, but — since GWENT is still in the beta stage of development — however unlikely, wipes are technically still possible. If we need to reset your beta progress, we will inform about that in advance.
Zda sa mi to alebo v tej public bete pomenili moc veci ?
Jednak chovanie kariet, ich nazvy a celkove ui je neprehladnejsie, snazia sa kopirovat heartstone ? fck, mne sa pacil povodne.
Jednak chovanie kariet, ich nazvy a celkove ui je neprehladnejsie, snazia sa kopirovat heartstone ? fck, mne sa pacil povodne.
- Odar
- Pokročilý používateľ
Karty menili priebezne uz v closed bete. Neviem, nakolko si hral. Daju sa dohladat release notes, kde je vymenovane, ktore karty ako menili. Ze sa snazia priblizit HS si nemyslim. Tu je ina filozofia a uprimne - HS ako takemu nemaju sancu konkurovat. To oni velmi dobre vedia.
HS smeruje skor zabavnejsim smerom (Ben Brode naozaj miluje RNG mechaniky typu discover / adapt) a Gwent sa snazi byt co najviac kompetitivny. Cize nie, ze mas 2 health, vyhodis Yogg-a a vyhras . . . a tu je to na hracoch, co uprednostnia. Ci zabavu, alebo pristup, kde musia rozmyslat a zdokonalovat sa.
Z HS profi hracov hra Gwent uz aj Trump a videl som hrat aj Forsen-a. Dam sem aj odkaz na rozhovor s Trump-om, kde porovnava HS s Gwent-om.
HS smeruje skor zabavnejsim smerom (Ben Brode naozaj miluje RNG mechaniky typu discover / adapt) a Gwent sa snazi byt co najviac kompetitivny. Cize nie, ze mas 2 health, vyhodis Yogg-a a vyhras . . . a tu je to na hracoch, co uprednostnia. Ci zabavu, alebo pristup, kde musia rozmyslat a zdokonalovat sa.
Z HS profi hracov hra Gwent uz aj Trump a videl som hrat aj Forsen-a. Dam sem aj odkaz na rozhovor s Trump-om, kde porovnava HS s Gwent-om.
No hraval som dosť. Každopádne dosť ma to zaskočilo a neviem či sa k tomu ešte vrátim. Práveže sa mi páčila jednoduchosť resp jemne vylepšený gwent z W3. Toto je už fakt prekombinovane akoby nevedeli čo tam už dať.
- Odar
- Pokročilý používateľ
Chvilu som teraz hral a mne sa zmena zatial paci. Hlavne popis kariet je prehladnejsi a ked na kartu nabehnem kurzorom, tak je tam zoznam udalosti a popis, co znamenaju. Lahsie sa tak uci, ktora karta ako funguje.
Ale je to na dlho. Ako kazda kartova hra.
Ale je to na dlho. Ako kazda kartova hra.
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
neviem preco ale uz vysli 3 updaty na andorid a zakazdym to tahalo znova 2.7GB. Uz ma to popravde nebavi.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10