Dnes mi padla prva legenda
Som na leveli 5, snazim sa kazdy den vyhrat 6 kol, aby som sa trochu posuval vpred. Zlozil som si balik z toho, co mam teraz k dispozicii.
Moj najvacsi problem je, ze vacsinou mi dojdu karty a protivnik ma v dorazi v 3. kole (ak prve vyhram). Hracia plocha by sa mi ziadala vacsia. Karty by krajsie vyzerali - snad to este doladia. Dnes sa mi stalo, ze som zvolil balik na hranie, hladalo oponenta, potom som ho chcel upravit, tak som klikol pravym mysidlom a vyhladavanie oponenta prerusilo (OK), ale zmazalo mi aktualne zvoleny balik. Evidentne bug.
Ak niekto hlada know how, tak odporucam dvojdielne video od Lifecoach (
1 2), kde rozobera problematiku skladania deckov. Problem je samozrejme to, ze on si karty nakupil, takze pravdepodobne nebudete mat moznost zlozit to, co on, ale jeho streamy povazujem za to najkvalitnejsie, co sa da najst. Ku kartovym hram pristupuje analyticky. Povodne je to profi hrac pokru. Velmi rad som sledoval jeho HS streamy. Zvykne rozoberat situacie, co zahrat, preco, atd.
Gwent este streamuje jeho kamos
SuperJJ a zo streamerov, ktorym budete rozumiet som nedavno videl hrat
JJPasaka ale jeho streamy moc nemusim, nakolko tam casto nadava, drunk stream atd.