Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality...
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Re: Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality...
co mi chcete vysvetlovat ? ja sa len bavim nad tymito malichernymi net vojami..amd vs intel,geforce vs radeon,islam vs krestanstvo ..inter vs atd..
jedine co nechapem,preco si ludia myslia,ze ich nazor a to co si oblubili, je to naj pre vsetkych..ja som spokojny a to ze tu niekto vypisuje ze pouzivam mrtvy system mi zily netrha..ked ten system zdochne..pojdem sa poobhliadat inam..
jedine co nechapem,preco si ludia myslia,ze ich nazor a to co si oblubili, je to naj pre vsetkych..ja som spokojny a to ze tu niekto vypisuje ze pouzivam mrtvy system mi zily netrha..ked ten system zdochne..pojdem sa poobhliadat inam..
- warrior606
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 20. Aug, 2013, 17:55
Ja som uz s nimi tiez skoncil. Aj tak je drviva vacsina aplikacii pre ios a android a na win vsetci kaslu. Ja som kvoli uzavretosti systemu prechadzal na ios kedze android mi nesedi ale to je cisto subjektivne.lacika napísal:Rozmyslam, ze odidem od WP.
Stale to ma malo modelov, aplikacii a WP10 mi nepride az tak uzasny ako sa prezentoval.
WP10 ma zena na L535 a ja mam zatial L820, ale ked som k mailu nedokazal pripnut .pdf, tak az som vrel.
hlasi ta nova navigacia od MS "mapy" aj stacionarne radary ci to vela chcem?
zdravím mám lumiu 640 s win10 a v poslednej mi začala robiť problémy ako občas sa mi nemôže nikto dovolať ako keby som nemal sim a musím reštartovať alebo keď s niekym dovolám tak ostane zhasnutý displej a tiež to končí reštartom. Mám to dať reklamovať alebo pouvažovať nad novým?
vecer si telefon polozite na stolik, rano sa zobudim, a telefon vypnuty, idem ho zapnut, zasekne sa na microsoft logu
co sa stalo? Microsoft omylom pustil vadny update do volneho obehu(tzn ziadny insider etc.), ktory sa automaticky nainstaloval...
https://medium.com/changewindows/a-word ... b4156b2237
co sa stalo? Microsoft omylom pustil vadny update do volneho obehu(tzn ziadny insider etc.), ktory sa automaticky nainstaloval...
https://medium.com/changewindows/a-word ... b4156b2237
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Lebo medved skusaju. podla mna ich hneva kolko ludi to este pouziva robia co mozu nech zmiznete.
Dnes sa ma snubenica pyta "naco mas stary mobil zapnuty?"lebo uz mam par dni android. tak som lumiu definitivne vypol
Dnes sa ma snubenica pyta "naco mas stary mobil zapnuty?"lebo uz mam par dni android. tak som lumiu definitivne vypol
tupci...este ze vsade mam LTSB/WSUS lebo toto keby sa aplikovalo, uff...
.
na Lumiu existuje nieco ako LTSB?
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
existuje enterprise verzia, ale nie LTSB priamo
.
- gammaray
- Administrátor
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Tie mapy a navigacia co su v desiatke, tak hlas po prvom slove usekne a nedokonci vetu. Ma povedat napr. "Po 150 m zabocte vlavo". No povie len "Po" a ostatne uz nie. Stretol sa s tym niekto uz ?
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
mne navigacia funguje normaklne zatial som nepostrehol ziadne problemy a to ju pouzivam relativne casto
Galaxy S9+
No mňa dostalo ked som šiel zadat trasu zo Žiliny, zadal som Žilina - v ponuke vybehlo Žilina, Slovakia - kliknem teda nato a napíše "not found".
Akože lol, tak načo mi to ponuka ?
Akože lol, tak načo mi to ponuka ?
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
ja ked som zistil ze HERE mapy su na Android zadarmo. som spokojny a WP mi uz nechyba, koli mapam som ho drzal ozaj su fajn.
a ak sa ti HERE mapy pacit nebudu, mozes im to vykricat priamo v NESSe na "Híre"
Ja mam tiez Here maps nainstalovane a funguju super a nie len z povinosti, ze nas zivia
Ja mam tiez Here maps nainstalovane a funguju super a nie len z povinosti, ze nas zivia