MSI GeForce5200 128TD
MSI GeForce5200 128TD
Cawte.Zacala mi blbnut grafika.Po odpojeni monitora a pripojeni TV to slape,lenze ked to vypnem a opat pripojim monitor tak mi to nenabehne,pri starte Win sa monitor vypne,stale si to mysli ze je pripojeny TV.Co s tym???Ovladacom to nieje.
Re: MSI GeForce5200 128TD
xy1111 napísal:Cawte.Zacala mi blbnut grafika.Po odpojeni monitora a pripojeni TV to slape,lenze ked to vypnem a opat pripojim monitor tak mi to nenabehne,pri starte Win sa monitor vypne,stale si to mysli ze je pripojeny TV.Co s tym???Ovladacom to nieje.
Mne sa raz stalo nieco podobne, ale s televizorom.
Zapojil som televizor cez s-video a nesiel obraz. Zopar krat som to restartol a nic. Vypol som to uplne vzadu spinacom asi na 1 minutu a po zapnuti vsetko slapalo.
8O
alebo daj novsie pespektivne ine !siki napísal:Windowsy nabehni v nudzovom rezime, odinstaluj ovladace grafickej karty a znovu ich nainstaluj
AMD FX8370 // NOCTUA NH-D15 /// ASUS M5A97 R2.0 /// 2x 8 GB DDR3 2400MHz KINGSTON HyperX Beast /// ASUS Strix RX570 /// ASUS Xonar D2X /// SSD Samsung 860 EVO - 500GB /// NANOXIA Deep Silence 1 rev.B /// PSU Corsair HX620W /// Razer Lycosa mirror + Logitech MX518
Ha ha ha
Ludia radite sice pekne ale...Pisem ze ovladacom to nieje skusal som rozne.A to ze to mam rozbehnut v nudzovom a reinstalovat driver je jasne.Ale pochopte ze sa mi nechce preinstalovat driver vzdy ked zapojim TV.to je trosku uletene.Moze to byt vadna karta???Predtym to nerobila.
no ovladace k nVidiam maju taku drobnost - totiz nezistuju si pritomnost monitora (ak bol predtym win pusteny bez neho) - treba pustit s TV aj monitorom a pomocov obrazu na TV (navigacia )) nastavit v ovladacoch ze monitor je pripojeny a ma sa pouzivat. neviem ci je to tyka len monitorov bez DDC alebo vsetkych...
...mno, tak som to myslel...ViAlex napísal:no ovladace k nVidiam maju taku drobnost - totiz nezistuju si pritomnost monitora (ak bol predtym win pusteny bez neho) - treba pustit s TV aj monitorom a pomocov obrazu na TV (navigacia )) nastavit v ovladacoch ze monitor je pripojeny a ma sa pouzivat. neviem ci je to tyka len monitorov bez DDC alebo vsetkych...
No to je dost problem.Pretoze pouzivam trosku starsie drivery(najlepsi vykon).A v tych sa to neda nastavit.Mal som tam nove a tam som to robil ze ked som to vypinal tak som to prestavil.Ale ide o to ze mi to predtym nerobilo.Bolo tam XPcko a ziadne nastavenia v driveroch som nemusel robit.Cim sa to dorvalo?XP bolo uz preinstalovane ale robi to stale.Cim sa to mohlo stat???mike napísal:...oka a predtym, jak to odpojis z telky, prestavis v drajveroch, ze uz ma pouzivat ako vystup monitor?
Takze by to mohlo byt nastavenim detekcie monitora???mike napísal:...mno, tak som to myslel...ViAlex napísal:no ovladace k nVidiam maju taku drobnost - totiz nezistuju si pritomnost monitora (ak bol predtym win pusteny bez neho) - treba pustit s TV aj monitorom a pomocov obrazu na TV (navigacia )) nastavit v ovladacoch ze monitor je pripojeny a ma sa pouzivat. neviem ci je to tyka len monitorov bez DDC alebo vsetkych...
jak to tam mas vlastne nastavene
mas nastavene clonovanie alebo co ?
v nView mas :
monitor -> 1
TV ->2
alebo opacne ?
rozlisenie mas jake? najlepsie podla mojich skusenovti take iste co ma aj monitor !
ti odpajas od monitora, a potom pripojis na TV ???????
alebo mas pripojene TV aj monitor sucasne!
v nView mas :
monitor -> 1
TV ->2
alebo opacne ?
rozlisenie mas jake? najlepsie podla mojich skusenovti take iste co ma aj monitor !
AMD FX8370 // NOCTUA NH-D15 /// ASUS M5A97 R2.0 /// 2x 8 GB DDR3 2400MHz KINGSTON HyperX Beast /// ASUS Strix RX570 /// ASUS Xonar D2X /// SSD Samsung 860 EVO - 500GB /// NANOXIA Deep Silence 1 rev.B /// PSU Corsair HX620W /// Razer Lycosa mirror + Logitech MX518
Odpojim monitor a potom pripajam TV.Vo Win mi to stale detekuje aj monitor aj TV aj ked nieje TV zapojeny.Predtym to nerobilo....CyberSPY napísal:jak to tam mas vlastne nastavene
v nView mas :
monitor -> 1
TV ->2
alebo opacne ?