One, som rozmyslal, preco by nemohol byt chladic ako napr ninja este ponoreny do oleja a chladil by sa az olej?
Teda nie cely, ale tie hlinikove platnicky, v strede by mohol byt valec s olejom a tie ho pretinali.. keby sa to nejak poutesnovalo tak ok
Kedze vysvetlovat moc neviem, asi to budem musiet nacmarat aby to aspon niekto pochopil
Heatpipe + voda/olej
Heatpipe + voda/olej
Me like Pentium
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
Re: Heatpipe + voda/olej
No skus to nacrtnut, ale uz dopredu je to udsudene na zanik. Obrovsky kopec problemov a prinos nulovy. Naisto by sa do toho nik nepustil. A uz vobec nie pri Ninja chladici, ktory zvlada chladit "celkom obstojne".Scorp napísal:...Kedze vysvetlovat moc neviem, asi to budem musiet nacmarat aby to aspon niekto pochopil
Prisiel som na uzasnu vec, ze nakreslit to v MS Paint tak, aby som sa z toho sam vysomaril, to nedokazem
to velke zlte v strede by bola ta sranda s olejom, na hore rebra, aby sa mohla chladit... a po bokoch rebra s heatpipe v style ninju, ktore by do nej privadzali teplo
a hned som aj vymyslel jak by tam mohli byt narvate )
ta sranda s olejom by mala taky tvar ako to zlte, stale by sa to opakovalo a medzi tymi medzerami by boli rebra, samozrejme by to bolo tensie a na pravo na obrazku je, aky tvar by mali mat tie rebra
btw, alebo naco to komplikovat a heatpipe by viedli priamo do nadoby s olejom
to velke zlte v strede by bola ta sranda s olejom, na hore rebra, aby sa mohla chladit... a po bokoch rebra s heatpipe v style ninju, ktore by do nej privadzali teplo
a hned som aj vymyslel jak by tam mohli byt narvate )
ta sranda s olejom by mala taky tvar ako to zlte, stale by sa to opakovalo a medzi tymi medzerami by boli rebra, samozrejme by to bolo tensie a na pravo na obrazku je, aky tvar by mali mat tie rebra
btw, alebo naco to komplikovat a heatpipe by viedli priamo do nadoby s olejom
Me like Pentium
- popo666
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Jan, 2005, 20:00
JJ sama heatpipe technologia uz dokaze odviest teplo velmi ucinne a pritom je mozne ju vyrobit za prijatelnu cenu.. Ale skus,, mozno vytvoris novy trend v chladeni
mokry PC:: CPU: 3770K @ 4.3GHz + EK Supreme HF * Laing DDC-1T * TOP XSPC Premium Laing DDC * Radiator EK Water Blocks EK-CoolStream XT || RAM: 2*8GB Kingston 1600MHz || MB: Asus P8Z77-V Pro/Thunderbolt || GPU: EAH5970 + EAH5970 @ CrossfireX + EK fullCover || SSD: Corsair GT3 120GB || PSU: Antec platinum 1300W || Mouse: Razer Lachesis || Keyboard: G11 || LCD: HP LP2475w