2500K
P67A-UD4
8GB RAM
500W Fortron Saga II
HD7950 OC
Priebeh katastrofy:
- ráno zapínám PC, je mi zima tak na chvíli zapnu furmark (

), cca. hodinka práce na desktopu, teploty GPU jsou v normálu, žádné artefakty. Vypínám furmark, ještě cca. půl hoďky zůstávám na desktopu, pak zapínám CS:GO, okamžitě skrz celou obrazovku sivé artefakty a celej komp se sekne.
Poslední dobou to není prvý krát co mi tu a tam naskočili artefakty, za posledné 2 měsíce tak 2-3x se mi to stalo, někdy jenom mild artefakty kdy stačilo vypnout aplikaci, někdy byl potřebnej reset. Zpět k událostem katastrofy, natvrdo jsem resetnul kompa... a nic. Nenabíhá. Monitor z GPU nedostává vůbec žádnej signál a komp se zasekává na POSTu (když je MB na POSTu, tak na MB svítí farebné LEDky), po chvíli se komp vypne (ne restartne ale legit vypne) a během chvilky zas zapne a tak dokolečka. Takovej POST-loop.
Pokud se odstrání grafika, komp se sekne na POSTu. Někdy se tomu podaří jít skrz POST, ale neumím říct jestli to i nabootuje. POST-loop se nekoná.
Zkoušel jsem RAMky, z desky odpojil všechno, několikrát resetoval BIOS, zkoušel grafiku v druhém slotu, nic.
Nějaké nápady/zkušenosti o co by se mohlo jednat? Bohužel nemám zde žádné HW na diagnostiku.
Prípadne ak by sa našiel niekto z východu-juhovýchodu (MI-VK-TV) čo by poskytol svoje HW na diagnostiku, bol by som velevďačný