Nový Rogue 2.0 systém zdá sa funguje, nenašiel sa žiadny odvážlivec čo by sa prepol a skúsil to na mňa, čo teda v posledných týždňoch mi to všetci šili od chrbta, asi si to chceli užiť kým sa dá. Každopádne skončili sa zlaté časy pre podrazákov, hra asi príde o veľkú časť komunity.

Horšie bolo, keď som vybehol z DZ na bežnú mapu, o chvíľu bug jak sviňa, šilo to do mňa asi 5 NPC, ale nikoho som nevidel, až impulzom som odhalil, že boli pod mapou pod asfaltom, to im ale nebránilo páliť to do mňa cez všetky prekážky , autá, aj za rohom budovy. Keby to niekoho zaujímalo, stalo sa mi to blízko západného vstupu do DZ06, trochu smerom na juh k Times Square, tipujem, že to bola tlupa Bullet Kinga, ten sa tam spawnuje.
Druhý veľký problém je vypínanie hry, vypnem to a namiesto na plochu mi to hodí čiernu obrazovku s ingame kurzorom a ďalej nič. Pomáha len tvrdý shutdown PC. Čiže zdá sa, že Ubisoft má čo opravovať.

Do novej časti mapy som sa teda ešte nedostal, ale idem hneď mrknúť. Ak to nebude celé takéto bugnuté.
//edit: Možno to bol len náhodný bug, teraz to šlo dobre, aj na plochu som sa dostal normálne. Na chvíľu som vliezol do novej mapy. Úplne prvý dojem taký, že nepriatelia sa spawnujú každú chvíľu, čiže je dosť problém sa tam v kľude poobzerať. Čo mi teda moc nereže...