Čau,
mám .srt titulky k seriálu, ale nesedeli, tak som ich posunul, a na začiatku už sedia, no teraz zas uteká koniec. Dá sa s tým niečo spraviť? Myslel som, že treba zmeniť ich FPS, ale dočítal som sa, že .srt titulky nič ako FPS nemajú.
Dík.
Prečasovanie titulkov
Prečasovanie titulkov
Spoiler: ukázať
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Re: Prečasovanie titulkov
Subtitle workstation - Tam v adjust timing máš nastavenie kedy je čas prvých titulkov a kedy je čas posledného.
Malo by to +- upraviť.
Nikdy sa mi ale nepodarilo presne precasovat, takže vždy som stiahol iné z titulky.com / edna.cz
Malo by to +- upraviť.
Nikdy sa mi ale nepodarilo presne precasovat, takže vždy som stiahol iné z titulky.com / edna.cz
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
Bohužiaľ, nepomohlo. Skúšal som všetky titulky, ktoré som našiel, aj meniť FPS, ale stále sa to dosť rozchádza, nedá sa to pozerať.
Naposledy upravil/-a cobr4in v St 10. Jan, 2018, 20:56, upravené celkom 2 krát.
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
najjednoduchsie je stiahnut verziu serialu, ktora ti bude pasovat k titulkam
da sa napriklad aj v subtitle workshop pridelit tvojim titulkom casovanie z inych, napriklad anglickych ak su na tvoju verziu, ale v inom jazyku su zase rozne dlhe vety a niektore veci mozu byt prelozene inak/na viac riadkov. takze ani toto nie je uplne spolahlive.
da sa napriklad aj v subtitle workshop pridelit tvojim titulkom casovanie z inych, napriklad anglickych ak su na tvoju verziu, ale v inom jazyku su zase rozne dlhe vety a niektore veci mozu byt prelozene inak/na viac riadkov. takze ani toto nie je uplne spolahlive.
To by som rád, ale neviem to nikde zohnať. Ide o Friends, 720p, ENG a SK audio (ak nebudú obe stopy, tak sa uskromním aj s ENG). V podstate potrebujem len 4. - 10. sériu, do ostatných mi titulky ako tak sedeli.
Napr. teraz som stiahol nejaké titulky (majú 25 FPS, video má 23,976), posunul, aby sedel začiatok, zmenil FPS na 23,976, ale stále sa totálne rozchádzajú. Nechápem, čo robím zle.
Napr. teraz som stiahol nejaké titulky (majú 25 FPS, video má 23,976), posunul, aby sedel začiatok, zmenil FPS na 23,976, ale stále sa totálne rozchádzajú. Nechápem, čo robím zle.
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
pokial ide o serialy kryte copyrightom, tak tu ti nepomozeme budes musiet ist na ine forum.
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Najdi nejakú skupinu prekladateľov na FB/Discord a popytaj sa.
Tu ti viac asi nepomozeme.
Tu ti viac asi nepomozeme.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
- kovinator
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Jún, 2013, 23:25
Skus napisat niekomu z Edna.cz, tam robia titulkov tonu a urcite ti radi poradia ako na to.