Ked to takto dalej bude stagnovat, postupne ta hodnota zlezie, ked spekulanti zistia, ze uz viac netrhnu na tom.
Nie ja to neviem a hovorím to úplne otvorene, niesom jasnovidec. Bublina sa dá definovať ako čo? Ja by som ju definoval ako hodnotu niečoho čo má vyššiu hodnotu ako je toho reálna hodnota. Teda sa umelo navyšuje. Ale určiť to či sa jedná alebo nejedná o bublinu nieje vôbec jednoduché pred tým ako praskne. Môže to byť len obyčajný záujem investorov, či tí investori stratia tento záujem a hlavne nakoľko nieje zase jednoduché povedať ja si to netrúfam odhadnúť. Áno, cena narástla ale to ešte neznamená, že to je bublina. Potom by sme mohli povedať, že všetko čoho cena rastie je bublina. Narástla prudko to je pravda, ten prepad pravdepodobne príde, ak príde. Ale kde a nakoľko to sa nedá povedať. Nemôže to logicky stúpať do nekonečna. To aby cena klesla skokovo to by museli zrazu všetci dostať panický strach a predávať.dendroid napísal: Po 15. Jan, 2018, 10:00 tosR, ze nevies, ci to je bublina ? Ked clovek ide v MHD a pocuje 14 rocne deti sa o tom bavit, ze kolko zarobili ... Plus si pozri graf, ako to vystrelilo a povedz mi, co realne viedlo k tomu, ze hodnota tento rok stupla 20 nasobne ... Uz len to, ze som sa ja o to zacal zaujimat o niecom svedci![]()
Ked to takto dalej bude stagnovat, postupne ta hodnota zlezie, ked spekulanti zistia, ze uz viac netrhnu na tom.