Ripple (XRP)
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Re: Ripple (XRP)
SpQx: co ti brani dokupit tam kde si kupoval prvu varku? Ja osobne keby som v tom mal tisicky tak predavam uz okolo 3 USD, nevidim velmi sancu aby to slo vyrazne vyssie. A dlhodoby target ripplu (po uvolneni vsetkych jednotiek do obehu) vidim pod 0,10 USD.
Spoiler: ukázať
molnart - presne tak .. nerozumiem ze si to ludia nevedia spocitat a dufaju v dake stovky .. tolko penazi ani na svete nie je
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: So 09. Feb, 2013, 14:55
Ja nemam problem dokupiť XRP, mam problem kupiť VTC...
Pri trojke som si investiciu vybral, ešte bude špička, ak nie, nula ma bolieť nebude, ak ano ani to ma bolieť nebude...
Pri trojke som si investiciu vybral, ešte bude špička, ak nie, nula ma bolieť nebude, ak ano ani to ma bolieť nebude...
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... edit#gid=0 riplaci ak vas uz toto neprebere z toho sna tak nvm uz https://www.reddit.com/r/ethtrader/comm ... he_masses/
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
broslo: vysvetlis mi aky je rozdiel pre uzivatela ked robi transakcie s eth co stoja napr 5-8€ alebo 0.20€ za kazdych 1000€.
Ak nepriamo suvisi, ze minery minuju eth, ktore sa dostavaju do obehu, alebo firma pusta pomaly do obehu a sama si reguluje?
staci panika pri jednom alebo.pri druhom.a pojde to do kytek, lb tam nebude ECB/FED ktora natlaci nove bankovky a natlaci kapital do meny, aby spomalili pad?
pocet xrp a aj napr. eth je pevne dany
Ak nepriamo suvisi, ze minery minuju eth, ktore sa dostavaju do obehu, alebo firma pusta pomaly do obehu a sama si reguluje?
staci panika pri jednom alebo.pri druhom.a pojde to do kytek, lb tam nebude ECB/FED ktora natlaci nove bankovky a natlaci kapital do meny, aby spomalili pad?
pocet xrp a aj napr. eth je pevne dany
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: So 09. Feb, 2013, 14:55
Nic nove si nenapisal broslo Model je pribuzny prachom, s rozdielom, ze ma konecne mnozstvo. Pre mna u ripplu su 3 alternativy, stabilna nizka, neustale sa zvysujuca(myslim dlhodobo), alebo nulova hodnota.
- Ghost
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 14. Sep, 2006, 02:00
Som si isty, ze jedna alternativa bude isto spravna
Ale to je asi rovnaka rada ako: Kupujte ked je to dole a predavajte na vrchole. Joooo!
Noofense
Ale to je asi rovnaka rada ako: Kupujte ked je to dole a predavajte na vrchole. Joooo!
Noofense