pozri tento link, tu je o pamatiach 570/580 dost info
Ako na vyber grafickych kariet pre tazenie
Re: Ako na vyber grafickych kariet pre tazenie
ja mam 580 8GB Sapphire pulse a pamate idu aj cez 2200
Spoiler: ukázať
Diki to som uz videl:
some GPU can handle only 1950 mhz on memory
some GPU can handle 2125 mhz on memory
some GPU can run at 800mV on memory voltage
some GPU can run at 875mV on memory voltage
Toto vysvetluje uplne vsetko
some GPU can handle only 1950 mhz on memory
some GPU can handle 2125 mhz on memory
some GPU can run at 800mV on memory voltage
some GPU can run at 875mV on memory voltage
Toto vysvetluje uplne vsetko
najlepsie boli modely ako GAMING X PLUS
a jak pise Broslo a znizenie z 1000mV na 800mV je na spotrebe aj 20W..
Spoiler: ukázať
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: So 09. Feb, 2013, 14:55
Chalani,
mam moznost (nakoniec) zobrat 11x 1080ti. Aky jenpodla Vas predpokladany vykon takehoto setupu? Co by sa stym najviac oplstilo tazit?
Respektive, ak tu je niekto, kto by bol schopny (jasne zaplatim) pomoct so stavbou rigu (skor myslim softwareovu cast + niektore hw) a naladením tak by som sa potesil.
Mam moznost to vo svojej budove dat do malej klimatizovanej miestnosti.
A ešte, ake je potrebne pripojenie na siet pre takyto setup?
mam moznost (nakoniec) zobrat 11x 1080ti. Aky jenpodla Vas predpokladany vykon takehoto setupu? Co by sa stym najviac oplstilo tazit?
Respektive, ak tu je niekto, kto by bol schopny (jasne zaplatim) pomoct so stavbou rigu (skor myslim softwareovu cast + niektore hw) a naladením tak by som sa potesil.
Mam moznost to vo svojej budove dat do malej klimatizovanej miestnosti.
A ešte, ake je potrebne pripojenie na siet pre takyto setup?
- geroswen
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Jan, 2015, 23:54
Pri 80% power target pocitaj cca 200W na kartu. Na Nvidia kartach sa okrem bezneho OC cez afterburner neoplatia, resp. nedaju robit ziadne after market upravy a mody, ktore by ti nieco priniesli.
Ak ti ide o navratnost a neplanujes drzat coiny, tak najlepsia volba je NiceHash. Ak sa ti chce kazdy druhy den babrat so zakladanim novej penazenky na nejaky novy altcoin, tak existuje moznost, ze zarobis viac ale osobne mi to za to nestoji. Naposledy som to tak robil s LUX coin... zabil som vela casu s konfiguraciou, so zakladanim uctov na novych burzach a proces predaja za EUR bolo ciste utrpenie. Z Nicehash mam prachy poslane za 2 minuty.
Ak ti v tej klimatizovanej miestnosti plati za elektrinu niekto iny, tak v pohode... ak si ju platis sam, tak tym uplne zabijes ROI.
Ako internet ti staci cokolvek stabilne. Na prenosovej rychlosti nezalezi.
Ak ti ide o navratnost a neplanujes drzat coiny, tak najlepsia volba je NiceHash. Ak sa ti chce kazdy druhy den babrat so zakladanim novej penazenky na nejaky novy altcoin, tak existuje moznost, ze zarobis viac ale osobne mi to za to nestoji. Naposledy som to tak robil s LUX coin... zabil som vela casu s konfiguraciou, so zakladanim uctov na novych burzach a proces predaja za EUR bolo ciste utrpenie. Z Nicehash mam prachy poslane za 2 minuty.
Ak ti v tej klimatizovanej miestnosti plati za elektrinu niekto iny, tak v pohode... ak si ju platis sam, tak tym uplne zabijes ROI.
Ako internet ti staci cokolvek stabilne. Na prenosovej rychlosti nezalezi.
Dell M4500 - i7-920xm @3.87Ghz, quadro 1800m
- diemkej
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 14:25
Keď budeš mať problém kľudne sa ozvi. Ja ťažím síce len s 3x 1080Ti, ale mám to ako tak vychytané. Idem na 80% TPD lebo to je taká rozumná hranica medzi výkonom a prevádzkovými vlastnosťami, keďže to mám v izbe. Fany mi šlapú na 60% stále a teploty mám do 60 stupňov.
K minovaniu je to tak ako písal geroswen. Ak sa s tým nechceš moc zaoberať tak pustiť nicehash. Ale ak ťa to baví ako mňa sa s tým občas pohrať, tak aj niečo navyše zarobíš a aj zabiješ trochu čas.
Ja som tiež začínal NH, potom LUX a teraz skúšam ZCL. S tým exchangom na burzách to nie je ružové, ale ak to vymeníš v dobrom okamihu, tak niekedy zarobíš viac ako bolo dopredu "očakávané".
K minovaniu je to tak ako písal geroswen. Ak sa s tým nechceš moc zaoberať tak pustiť nicehash. Ale ak ťa to baví ako mňa sa s tým občas pohrať, tak aj niečo navyše zarobíš a aj zabiješ trochu čas.
Ja som tiež začínal NH, potom LUX a teraz skúšam ZCL. S tým exchangom na burzách to nie je ružové, ale ak to vymeníš v dobrom okamihu, tak niekedy zarobíš viac ako bolo dopredu "očakávané".
Nicehash je so far najhorsia alt ktora tu je. By mi muselo fakt sibat aby som 11x 1080ti prenajal nicehashu pri eth mozes pocitat s 35-37 mh/s na kartu cize hore dolu kolobezka 400 mh/s s cim teorko mozes mat 4,5,6,7 vyplat za tyzden po 0,05 eth mozno viac mozno menej.
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: So 09. Feb, 2013, 14:55
Dik za rady chalani, ste zlaty.
Ale ešte furt existuje alternativa pre AMD, vraj su ceny nizsie, ale vykon rovnaky...
No uvidime doštudujem a dopytujem sa ešte
Ale ešte furt existuje alternativa pre AMD, vraj su ceny nizsie, ale vykon rovnaky...
No uvidime doštudujem a dopytujem sa ešte
- geroswen
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Jan, 2015, 23:54
Netreba chodit daleko, aby sme zistili, aka "vyhodna" je tazba ETH na 1080Ti. Ani ked si dobre vyladis Claymore dual, tak sa nedostanes na profit, co dava Nicehash.
ETH:
http://whattomine.com/coins/151-eth-eth ... =Calculate
VIVO:
http://whattomine.com/coins/200-vivo-ne ... =Calculate
AMD je tiez alternativa a tam je viac nez mozne, ze sa ETH tazit oplati... vsetko zalezi od ceny, za ktoru vies zohnat zelezo.
ETH:
http://whattomine.com/coins/151-eth-eth ... =Calculate
VIVO:
http://whattomine.com/coins/200-vivo-ne ... =Calculate
AMD je tiez alternativa a tam je viac nez mozne, ze sa ETH tazit oplati... vsetko zalezi od ceny, za ktoru vies zohnat zelezo.
Dell M4500 - i7-920xm @3.87Ghz, quadro 1800m
Určite by som s 1080ti išiel ťažiť eth
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Ak chces maximalizovat profit, tak je vhodne na burzach presypat medzi par menami. Sediet a nadavat pri kazdom poklese voci EUR nie je prave proaktivny pristup. Radsej spravit dalsich 10 % v tyzdni na zmene na inu menu, ako mesiac nadavat, ze cosi len klesa a klesa.
Tak som testol vivo na test u 1080ti turbo a vychadza horsie ako eth, pouzil som what to mine, tak neviem ... skusim to maximalne vyladit na alg neosc a uvidim
- l0k1
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 10. Aug, 2005, 20:00
Priklad za mna:
1080Ti ma stala cca 800 a dava 32,5 default, po OC cca 34,5
Radeon RX580 ma stala 420, dava 26 default, po OC 30-31
NB Acer Aspire E15
- l0k1
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 10. Aug, 2005, 20:00
Samozrejme aj spotreba, zalezi co clovek tazi ale pri teste v Nicehashi a Dagger:
1080Ti cca 190-220 (TPU 85%)
Radeony cca 140 (tam sa este idem hrat s voltazou na -30 az -50, co to urobi)
NB Acer Aspire E15