Xiaomi Mi A1
- Fragrance
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 30. Jan, 2007, 08:00
Re: Xiaomi Mi A1
Diky je to tam tam ma nenapadlo kuknúť . Inak to blokovanie mikrofónu po priložení k uchu aj mňa vytáča, takže je nás viac . ďalšia vec je to že mi chýbajúci režim hlasitosti a vybrovania. Viete niekto odporučiť na to nejaku fajn apku?
Spoiler: ukázať
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
@Fragrance, ako ti chyba rezim hlasitosti a vibrovania? stlac tlacidlo hlasitosti hore/dole a ked sa ukaze lista, tukni na ikonu, prepnes na vibrovanie .. do notifikacnych ikon vies dat "nerusit", ktore ked zapnes, vies aj nastavit kedy sa to ma nazad prepnut (si na prednaske, konferencii alebo cokolvek, tak to zapnes a mas uplne ticho), ked chces z vibrovania na zvonenie prepnut, spravis to iste s tlacidlom hlasitosti ..
- Fragrance
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 30. Jan, 2007, 08:00
Chyba mi moznost nastavenia viac profilov. Ked mam poradu len vybrovanie, ked som v terene vyzvananie, ked som na doma uplne ticho, ked som vo vyrobe a pod ine. Nie stale upravovat.. tak asik pohladam apku
ale sak tak ci tak budes musiet magat dake tlacitko alebo ikonu. Akoze podrzat chvilu tlacitla hlasitosti je problem?
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
zhodou okolnosti mam doma kupene A1 a Lenovo Moto G5s Plus. rozhodujem sa ktory poslat naspat.
Moje poziadavky boli slusny telefon s rozumnou specifikaciou, co najcistejsi android a dualsim. Mam S8, takze nehladam vlajkovu lod.
za A1 su
4GB RAM
Android One - updaty skor?
USB C - rovnaky kabel pre S8
za 175e trochu lacnejsi
minusy
pochybna zaruka (HK obchod)
slabsi fotak
za G5S plus
lepsi fotak
kupeny z amazon.de, takze bezproblemova zaruka
o nieco mensi
proti
stal 190e cize trochu drahsi
micro USB
co som cital tak Moto este nema ani Oreo vonku, takze som +- rozhodnuty nechat si Xiaomi. spravna volba?
Moje poziadavky boli slusny telefon s rozumnou specifikaciou, co najcistejsi android a dualsim. Mam S8, takze nehladam vlajkovu lod.
za A1 su
4GB RAM
za 175e trochu lacnejsi
minusy
slabsi fotak
za G5S plus
lepsi fotak
o nieco mensi
proti
micro USB
co som cital tak Moto este nema ani Oreo vonku, takze som +- rozhodnuty nechat si Xiaomi. spravna volba?
Mam G5 non plus a Motorola mi s updatema riadne dvihla zlc.
Ak buduce modely nebudu android one asi sa na nich vykaslem. Slubovana podpora nikde.
Podla mna je A1 spravna volba. Dnes robi telefon sw.
Uz mi takto odpisali 2 telefony, co boli hw dobre ale odpisali ich na sw.
Ak buduce modely nebudu android one asi sa na nich vykaslem. Slubovana podpora nikde.
Podla mna je A1 spravna volba. Dnes robi telefon sw.
Uz mi takto odpisali 2 telefony, co boli hw dobre ale odpisali ich na sw.
Ja som kupil 64gb mi a1 red na sk za 195 eur, cina sa neoplatí riešiťliqua1 napísal: ↑Ut 27. Feb, 2018, 00:23 zhodou okolnosti mam doma kupene A1 a Lenovo Moto G5s Plus. rozhodujem sa ktory poslat naspat.
za A1 su
4GB RAM
za 175e trochu lacnejsi
minusy
slabsi fotak
za G5S plus
lepsi fotak
o nieco mensi
proti
micro USB
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
vzhladom na to ze jeden je z honkgonu a druhy z nemecka tak posielat naspat hociktory asi moc ekonomicke nebude...
Oba viem poslat naspat zadarmo. Takze mi je to jedno.
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Feb, 2015, 20:07
A to ako do HK zadarmo?
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Feb, 2015, 20:07
Si kúpil kde bazár.chosefina napísal: ↑Ut 27. Feb, 2018, 14:29Ja som kupil 64gb mi a1 red na sk za 195 eur, cina sa neoplatí riešiťliqua1 napísal: ↑Ut 27. Feb, 2018, 00:23 zhodou okolnosti mam doma kupene A1 a Lenovo Moto G5s Plus. rozhodujem sa ktory poslat naspat.
za A1 su
4GB RAM
za 175e trochu lacnejsi
minusy
slabsi fotak
za G5S plus
lepsi fotak
o nieco mensi
proti
micro USB
Normalne. Necham si to preplatit.
Ale to je asi jedno, kedze si nechavam A1.
Ale to je asi jedno, kedze si nechavam A1.
chalani neviete preco mi telefon pise error 28 ked odosielam sms spravu ? alebo ked chcem volat tak mi automat zahlasi ze nemam kredit (aj ked mam ale malo) pockam pol hodku a ide to znova. Operator mi tvrdi, ze to je chyba v zariadeni a telefon uz bol raz na diagnostike a nic nenasli...
MB: ASUS TUF B650 Wifi Plus, CPU: Ryzen 7700, CPU Cooler: Endorfy Fortis 5, RAM: Kingston 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36, PSU: Corsair RM850x (2021), GPU: SAPPHIRE PULSE Radeon RX 6700 10G OC, SSD1: WD Blue SN570 1 TB, SSD2: Crucial P3 1TB, CASE: be quiet! Pure Base 500DX Black
Monitor: HP Omen 32q
Monitor: HP Omen 32q
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Cital som o tom clanok. Pozri verziu FW modemu - nemas nahodou S0R0S verziu modemu?