zelam im vela zdaru pri dokazovaní a tak Regulacia zo vzduchu. Bez ničoho. Už vidím ako sa cryptobaróni idú pretrhnúť aby priznali
Apropo hladam v clanku slovo zdroj. Toto slovo tam nie je. Cely clanok sa toci okolo nazoru jedneho cloveka.
Ak to ma podliehat odvodom a regulacii - chcem presne pravidla - riadne vysvetlene, ak stat neinvestuje do crypto nema ho ako kontrolovat. Je to nemozne.
To su take hracky . . . ako zas znechutit ludi. Toto je podstatnejsie: Binance to Malta. Pre nas by to mohlo znamenat to, ze nebude nutne nakupovat len cez krypto, ale rovno cez fiat. V pripade tokenov, ktore coraz viac hybu trhom by bol nakup ovela rychlejsi, co je pri vlnach velka vyhoda.
EDIT:
Mimochodom pozrite si dvojicky voci ETH. V tejto mizerii mozno cosi budete vediet slusne vytrajdovat. Ja som akurat spravil ZEC/ETH s profitom 20 %.
zazracnedieta napísal: St 28. Mar, 2018, 11:19
caute, uz druhy den mi nejde dobit coinbase kreditkou zo slovenskej sporitelne, mate tiez niekto taky problem ?
prevod ti nejde urobit ? usetris feecko a den si pockas Ja som si tam poslal vcera o 22 a dnes o 13 mi dosiel mail, ze Coinbase nadotovany.
kto kupoval s tym ze na tom zarobi 10x do mesiaca tak si ich mal vysklbat uz pri kupe
ako Broslo dookola pise, toto vobec nie je o $ vs BTC ale blockchaine ako takom, socialny dopad je dolezity a nie to ci neskuseni investori zarobili na zlatej horucke.
Co samozrejme neznamena ze nejake euro z toho nevytiahnem. ale trpezlivo a v klude.