Kamosov notas >
Ak vecer nabijem bateriu na 100% vypnem ntb. zo siete a odpojim trafko rano ma bateria 75/80 %, myslim ze vadna bateria ale niesom si nastopercent isty tak sa chcem ujistit skor nes pojdem reklamovat. je to novy notas moze to byt nenaformatovanim bterie alebo zlim formatovanim ?
je to vadna bateria, TOSHIBA
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 05. Apr, 2004, 14:00
je to vadna bateria, TOSHIBA
ASUS - Jamo - Panasonic - Technics - LG
- CobrA
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 06. Okt, 2004, 14:00
Re: je to vadna bateria, TOSHIBA
Aku ma Toshibu. Lebo ja mam M70-340 a po 3 dnoch isiel do servisu, lebo tam baterka nesla vobec (stale hlasila 80%, nesla nabit, a po vytiahnuti trafa book nesiel vobec). Dalsia vec moze byt, co myslis pod pojmom "vypnut". Po zaklapnuti sa nemusi vzdy vypnut, ale moze ist napriklad do standby a tam sa baterka vybija. Ale ako som pisal pred tym, je mozne, ze je vadna bateriaBaM napísal:Kamosov notas >
Ak vecer nabijem bateriu na 100% vypnem ntb. zo siete a odpojim trafko rano ma bateria 75/80 %, myslim ze vadna bateria ale niesom si nastopercent isty tak sa chcem ujistit skor nes pojdem reklamovat. je to novy notas moze to byt nenaformatovanim bterie alebo zlim formatovanim ?
Notebook Toshiba Satellite M70-340
- Jeremi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 02. Jún, 2006, 02:00
Re: je to vadna bateria, TOSHIBA
mne moja toshiba robila toto iste pomohla aktualizacia biosu po aktualizacii to uz nerobiBaM napísal:Kamosov notas >
Lenovo ThinkPad T420s
Intel Core i7, 8GB RAM, 128 GB Samsung SSD, nVidia Quadro
Intel Core i7, 8GB RAM, 128 GB Samsung SSD, nVidia Quadro