Problem po napaleni u Lite-On DVD-RW SHW-160P6S

Všetko o pevných diskoch, solid-state diskoch, optických mechanikách, USB diskoch...
Používateľov profilový obrázok
sharky-no
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ne 22. Okt, 2006, 02:00

Problem po napaleni u Lite-On DVD-RW SHW-160P6S

Príspevok od používateľa sharky-no »

Mam taky problem,,,Napalil som image hry na dvd a nexlelo mi ho prekopirovat naspat na disk. Pri tom instalacia hry z toho dvd isla bez problemov. Takto mi uz napalilo viac dvd,, no keD som napalovacku kupil tak fungovala bez problemov a mam ju asi pol roka. A teraz dokonca keD idem napalit dvd od imation tak zacne Lead In a potom nastane chyba a dvd sa neda uz pouzit. Mohli by ste mi prosim poradit, ci sa da s tym nieco spravit alebo to vyriesi len kupa novej napalovacky???? :? :? :?
Naposledy upravil/-a sharky-no v So 21. Okt, 2006, 13:50, upravené celkom 1 krát.
Toman
VIP
VIP
Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Toman »

Treba ju dokladne otestovat, vyskusat vaic druhou medii, popripade zistit ci nevisiel novy firmware ktori riesi podobne problemi.

Ak sa problem potvrdi tak reklamacia.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
sharky-no
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ne 22. Okt, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa sharky-no »

No dal som novy firmware a ked som otestoval dvd co som napalil skoro som sa pos..l, zo zaciatku bolo setko v poriadku a asi od 30% neunosne chyby. Neviem, ci s tymito problemami moze suvisiet aj to, ze som napaloval nedavno prvy krat dvd 16x a odvtedy to robi problemy.
Asi jedine riesenie bude kupa novej napalovacky :cry: , ak vsak nahodou vie niekto co moze bt za tym, nex mi prosim napise, budem mu vdacnyyyyyyyyyyyyyyyy

Návrat na "Pevné disky, SSD, M.2, úložný priestor a mechaniky"