Problem po napaleni u Lite-On DVD-RW SHW-160P6S
Problem po napaleni u Lite-On DVD-RW SHW-160P6S
Mam taky problem,,,Napalil som image hry na dvd a nexlelo mi ho prekopirovat naspat na disk. Pri tom instalacia hry z toho dvd isla bez problemov. Takto mi uz napalilo viac dvd,, no keD som napalovacku kupil tak fungovala bez problemov a mam ju asi pol roka. A teraz dokonca keD idem napalit dvd od imation tak zacne Lead In a potom nastane chyba a dvd sa neda uz pouzit. Mohli by ste mi prosim poradit, ci sa da s tym nieco spravit alebo to vyriesi len kupa novej napalovacky????
Naposledy upravil/-a sharky-no v So 21. Okt, 2006, 13:50, upravené celkom 1 krát.
No dal som novy firmware a ked som otestoval dvd co som napalil skoro som sa pos..l, zo zaciatku bolo setko v poriadku a asi od 30% neunosne chyby. Neviem, ci s tymito problemami moze suvisiet aj to, ze som napaloval nedavno prvy krat dvd 16x a odvtedy to robi problemy.
Asi jedine riesenie bude kupa novej napalovacky , ak vsak nahodou vie niekto co moze bt za tym, nex mi prosim napise, budem mu vdacnyyyyyyyyyyyyyyyy
Asi jedine riesenie bude kupa novej napalovacky , ak vsak nahodou vie niekto co moze bt za tym, nex mi prosim napise, budem mu vdacnyyyyyyyyyyyyyyyy