Ahojte, potreboval by som poradit s PC zostavou pre brata. Limit je nejakych 1300eur aj s monitorom. V taktomto rozpocte to vyda maximalne na 1080p 144hz tak toho by som sa asi drzal.
Skusal som cosi vyskladat sam, postnem to sem:
Moze byt takto alebo by ste cosi zmenili? niesom si isty hlavne tym monitorom, grafikou, zakladnou doskou a RAMkami. OC planujem v rozumnej miere tak by sa asi zisiel aj nejaky chladic ale vobec v tom nemam prehlad.
Dakujem za pomoc
grafiku ber Ti-čkovu : takmer rovnaka cena (+ 10-20 eur) a vyšši vykon .
na ramkach by som praveže pri ryzene šetril najmenej :
ono idealne by boli 3200 cl14 so samsung čipmi lenže tie už su priliš drahe .
tie trident Z budu fajn .
Nemohol by si este zopar dukatov prihodit? Taku zostavu davat do takej bedne.... ja by ju pichol tak aspon do Fractal Design Define C a pod. HDD asi nechces ked si nedaval. A v tej cene toho monitora by som si vedel predstavit aj vacsi monitor napr. s uhloprieckou 27" a QHD rozlisenim. Hej vidim ze sa chce hrat primarne 1080 a 144 Hz, ale monitor mas na dlho a v dnesnej dobe kupovat 24", to by som uz nerobil. Tych 144 Hz musi byt? Ja by som to ozelel a stacilo by mi aj menej Hz. Radsej by som lepsie rozlisenie, vacsi obraz a stacilo by mi napr. aj 75 Hz. A predsa ani s tou GPU nedas 144 Hz pri dnesnych, ci hej?
S tym monitorom sa pripajam aj ja. Bud rovnako velky, ale kvalitnejsi- ips, alebo vacsi tn.
Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.