Chcel bo som sa opytat ci tato grafa ma teplotne cidlo lebo ked som ju chytil tak som sa skoro popalil mam tam len pasiv takze
Edit: co mi nikto neporadi ???
Ge Force FX 5600XT vysoke teploty
neviem ci 5600xt ma teplotne cidlo, ale moja ASUS 5600 ma, a teplty s primecooler na min otackach mam kolo 60 stupnov v zatazi, idle okolo 45...napis presne aky to je model...a ked na pasive neudrzis ruku, daj pod kartu nejaky vetrak, alebo aspon sprav dobry airflow v skrini...alebo vymen chladic...
no idem zobrat krabicu a napisem: GeForce FX 5600-XT 128MB 128BIT
a nie ze neudrzim tam ruku ale este sa aj sused na nej popalil lebo mi neveril aka je horuca a aky program by bol na zistenie teploty ? ak ma to cidlo ??
Edit: vyrobca je nVidia ale nejak to tam nemoyem najst
a nie ze neudrzim tam ruku ale este sa aj sused na nej popalil lebo mi neveril aka je horuca a aky program by bol na zistenie teploty ? ak ma to cidlo ??
Edit: vyrobca je nVidia ale nejak to tam nemoyem najst
Naposledy upravil/-a Kaktus11 v Po 23. Okt, 2006, 19:38, upravené celkom 1 krát.
- svitko
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Mar, 2005, 20:00
mal som FX5600XT ale inno3D a ta ma velky hlinikovy pasiv.. podotkinam ze je to absolutne nevhodna karta na taktovanie. pretoze som dal aj lepsi chladic taktoval som postupne a aj tak som ju odpalil. je to uplny tiez som mal na nej par krat popaplene prsty. Teplota u povodnej verzie je dost vysoka a tak odporucam vymenit chladic a vobec netaktovat.