neviem ci 5600xt ma teplotne cidlo, ale moja ASUS 5600 ma, a teplty s primecooler na min otackach mam kolo 60 stupnov v zatazi, idle okolo 45...napis presne aky to je model...a ked na pasive neudrzis ruku, daj pod kartu nejaky vetrak, alebo aspon sprav dobry airflow v skrini...alebo vymen chladic...
no idem zobrat krabicu a napisem: GeForce FX 5600-XT 128MB 128BIT
a nie ze neudrzim tam ruku ale este sa aj sused na nej popalil lebo mi neveril aka je horuca a aky program by bol na zistenie teploty ? ak ma to cidlo ??
Edit: vyrobca je nVidia ale nejak to tam nemoyem najst
Naposledy upravil/-a Kaktus11 v Po 23. Okt, 2006, 19:38, upravené celkom 1 krát.
lenze jaksi stale zabudas napisat vyrobcu...ked ho konecne zistis, pozri si oficialny web, a tak zistis ci mas cidlo...ak mas cidlo, mal by si mat na nejakom CD ku grafike soft na sledovanie teploty, ak nie, na nete ho najdes...
mal som FX5600XT ale inno3D a ta ma velky hlinikovy pasiv.. podotkinam ze je to absolutne nevhodna karta na taktovanie. pretoze som dal aj lepsi chladic taktoval som postupne a aj tak som ju odpalil. je to uplny tiez som mal na nej par krat popaplene prsty. Teplota u povodnej verzie je dost vysoka a tak odporucam vymenit chladic a vobec netaktovat.