3D architect
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 04. Nov, 2005, 20:00
3D architect
pani zhanam nejaky 3D program na tvorbu projektu domu, jedna sa mi o nieco aj na amaterskej urovni bo planujeme niekedy v buducnosti s priatelkou stavat dom tak si chceme navrhnut nieco podla seba. Prosim zdrzte sa OT typu: "pouzi google". Chcem vase osobne skusenosti, ak tu s tym teda uz niekto robil. Dakujem.
Vychodil som SPs Staveb. v TT sice je to uz nejaky piatok co som skoncil ale pouyivaju sa vo vecsine firiem 2 programy (lepsie povedane jeden z nich)
a to su Archicad a (kua nemozem si spomenut jak sa vola ten druhy) ale jednoznacne by som ti odporucal Archicad naposledy co som videl bola verzia 9.0 cze,
ak by si chcel nieco poradit staci napisat alebo to nacmaraj na papier alebo v skicary a posli mi to a ja ti to spravim
a to su Archicad a (kua nemozem si spomenut jak sa vola ten druhy) ale jednoznacne by som ti odporucal Archicad naposledy co som videl bola verzia 9.0 cze,
ak by si chcel nieco poradit staci napisat alebo to nacmaraj na papier alebo v skicary a posli mi to a ja ti to spravim
archiCad je sice dobre, ale za licenciu by si mal platit dost vela. google pred par mesiacmi kupil program sketch-up. cize uz to mas zadarmo a da sa s tym robit dost dobre.
btw: vlastne navrhy su sice dobre a pekne, ale vacsinou nie su najlepsim. ked uz chces, aby si mal dom poriadne navrhnute (aspon podla noriem...), najdi neakeho architekta. staci, ked je 3-4 rocnik na FA STU. ver mi, ze ti nacmaraju taky dom, ze :8O:
btw: vlastne navrhy su sice dobre a pekne, ale vacsinou nie su najlepsim. ked uz chces, aby si mal dom poriadne navrhnute (aspon podla noriem...), najdi neakeho architekta. staci, ked je 3-4 rocnik na FA STU. ver mi, ze ti nacmaraju taky dom, ze :8O: