keďže som bol celý rok poslušný a ježiško na mňa nezabudol, tak hútam čím si spraviť trochu radosť.

Chcel by som čosi k mašine, ale po HW stránke mi nič nechýba, jediné čo mi napadlo vybaviť sa nejakými slúchadlami a zvukovkou.
Do audia som úplný analfabet, aktuálne bežím na onboard zvuku a slúchadlá obstarožné Sennheiser HD202, čiže úplny entry level, chcel by som sa trochu posunúť.
Zvukovka určite externá, keďže mám v bedni VGA cez 4 sloty a nechcem si ju zadusiť zospodu kartou. K tomu nejaký headset solídnej kvality. Použitie hry a hudba, asi tak 50/50. Preferujem vyvážený zvuk, žiadne prehnané basy. Podmienka uzavreté slúchadlá a ľahké prepínanie medzi repro/headsetom v rámci SW k zvukovke, nech môže byť nonstop zapojené jedno aj druhé /keďže toto je z onboardu problém/.
Ideálne SK shopy, zvonku jedine niečo čo sa u nás nedá zohnať a bol by to ultimátny deal. Rozpočet dokopy cca 250 €, úplné maximum 300 €, keby to fakt stálo za to.
Vďaka za rady.
Edit: zatiaľ čo ma oslovilo https://www.alza.sk/sennheiser-gsp-300-d4616124.htm , zvukovka netuším. Creative by som sa rád vyhol, lebo z ich ovládačov som mal na W10 len infarktové stavy /SounBlaster Recon3D PCIe či čo to bolo/.