Mam grafiku x1600pro AGP8x a obcas ked zapinam pc mi bud zhasne monitor alebo sa mi zozeleni obraz.Moze to byt zlym windowssom bo sa mmi pusta okolo 2min tj. zostava v popise.Diky
ps. ked som ju kupil tak mi islo vsetko ok takty su deffault moze to byt tym win ?poradte
x1600 pro a blbnutie pri start win
Re: x1600 pro a blbnutie pri start win
Mno a co ked Ti odchadza monitor ? Skus este vyskusat iny , i ked pochybujem. Obcas pomoze len preinstalovat driver , niekedy treba graficku odpojit z dosky a znova zapojit.nEph06 napísal:Mam grafiku x1600pro AGP8x a obcas ked zapinam pc mi bud zhasne monitor alebo sa mi zozeleni obraz.Moze to byt zlym windowssom bo sa mmi pusta okolo 2min tj. zostava v popise.Diky
ps. ked som ju kupil tak mi islo vsetko ok takty su deffault moze to byt tym win ?poradte
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
ja som mal ten isty problem (tiez x1600pro) ale stavalo sa mi to len po nainstalovani ATI Tray Tools a pretaktovani, ked som mal tento program nastaveny na start s windowsom, robylo mi to presne to co si pisal, ale ked som vypol start s wind. tak to prestalo, a spustam si to manualne po nabehnuti wind. a bez problemov, mimochodom, pouzivam catalist 6.6 , ked som skusil najnovsi, mal som v 3D marku o 1100 bodov menej ! (plati to aj pri inych testoch, vykon rapidne klesol)
CPU: Intel Pentium Dual Core E2180 2Ghz@3010Mhz CPUz | RAM: DRR2 2G 667Mhz@758Mhz Kingston | HDD: 250G Seagate 16M cashe SATA2 | MB: MSI P35 Neo2-FIR | GPU: ATi HD4850 512 DDR3 ,Saphhire
zkus to kde ti klesl vykon pøejmenovat, napø.: 3DMark06.exe na test6.exe.DrPokus napísal:mimochodom, pouzivam catalist 6.6 , ked som skusil najnovsi, mal som v 3D marku o 1100 bodov menej ! (plati to aj pri inych testoch, vykon rapidne klesol)
Uz pøesnì nevim od ktere verze to musis dìlat napøiklad i s FEARem - rozdil je pak nebe a dudy. Je to prostì chyba ovladacù, ktere jsou spise optimalizovane pro ty "lepsi" karty
fanik napísal:zkus to kde ti klesl vykon pøejmenovat, napø.: 3DMark06.exe na test6.exe.DrPokus napísal:mimochodom, pouzivam catalist 6.6 , ked som skusil najnovsi, mal som v 3D marku o 1100 bodov menej ! (plati to aj pri inych testoch, vykon rapidne klesol)
Uz pøesnì nevim od ktere verze to musis dìlat napøiklad i s FEARem - rozdil je pak nebe a dudy. Je to prostì chyba ovladacù, ktere jsou spise optimalizovane pro ty "lepsi" karty
:8O: ,to akoze, ten ovladac ma niekde zapisane nazvy exe suborov takychto "narocnych" aplikacii ? a podla toho nastavuje vlastnosti karty ? mno, nevravym,ze je to hlupost, kedze som o tom este nepocul tak neviem co je pravda, ale nezda sa mi, ked mam na pevno nastavene parametre karty (napr. AA na x16) tak mi to svojvolne ten ovladac prestavuje, podla toho ake exe som spustil, ale nevravym ,ze si si to vymyslel, len sa mi to nezda :idea:
CPU: Intel Pentium Dual Core E2180 2Ghz@3010Mhz CPUz | RAM: DRR2 2G 667Mhz@758Mhz Kingston | HDD: 250G Seagate 16M cashe SATA2 | MB: MSI P35 Neo2-FIR | GPU: ATi HD4850 512 DDR3 ,Saphhire
mm, tak to je riadna piiichovina , to si radcej necham tieto ovladace, aj tak budem mat coskoro X1800 a potom nech si tam dava optymalizacie kolko chce :}