Mumaq: Preco ramky gskill? vybral som corsair kvoli nizkemu profilu aby to voslo pekne pod NH-D15. Vetraky netusim ake vybrat tak som postol tie ktore som nasiel pri inych zostavach

Ktora grafika by bola vhodnejsia? nebol by som proti ak by bola nizsia cena a rovnaky vykon. Pozeral som aj porovnanie v hrach 9700 a 9900 ale rozdiel takmer ziadny ale zacinam teraz zdielat tvoj nazor ze stovka uz nie je taky rozdiel a budem mat 16 threadov ktore na 9700 chybaju. 3950x je uz ukrutna bestia ale nechce sa mi uz cakat a neviem aka tam bude cena ani. Myslis ze bude taky rozdiel v novom sockete a rtx3x?
dexterav: Rozdiel tam je aspon v cene 370€ vs 515€, zacinam silno uvazovat teda o i9 9900k namiesto 9700k, ved to ze cakat sa bude stale na nieco nove a lepsie ale to urcite kazdy uz pozna ze toto je zacarovany kruh. Aky je momentalne rozdiel medzi 2080S a Ti? Ja som sledoval len klasicke 2080 a tie uz medzitym uplne zmizli.
M1ch4l: Vdaka za navrh, nevyzera to zle ale vyzera to tak ze zostanem pri Inteli a pojdem do 9900k, inak SSDcko by mi stacilo 1x2TB uplne. Preco myslis ze sa teraz neoplati?
mino_85: 2k 144Hz, pomaly sa priklanam uz aj ja k tomu nazoru ze ist radsej do 9900k ako 9700k a mat nejaku rezervu. Ten corsair zdroj vidim casto krat odporucany kvoli tichosti ale odradzaju ma komentare k nemu ze pri zapnuti/vypnuti vydava otrasny cvakajuci zvuk. K evge zatial co som cital tak ludia si prave chvalia tichy chod tak uz vazne neviem. Silent Wings 3 som tiez pozeral, ale casto som videl v zostavach pouzite noctua tak som tam dal tie ale zoberiem teda silent wings. Kolko vetrakov je take optimum? 2 vpredu, 1 vzadu?
VOSR: 3900x nie je malo, urcite nebudem cakat na 3950x a na treadripper uz vobec nie, nemam na to vyuzitie. Chcel by som to poskladat tak aby som nemusil nejak skoro riesit dalsi upgrade. Mozes dat link na tie ramky? vsetky maju ten problem ze maju vyssi profil, neviem ale stale v com su lepsie?
Mumaq: Pravda, povodne tam ten monitor bol a bolo to nieco cez 3k no teraz to trosku narasta. Ramky nikdy nie je dost, hlavne na PS a chrome

myslim ze to pocitim viac nez par stovak MHz naviac. Tie gskill nie su zle len vyzeraju ze maju 10cm na vysku a to nemam kde dat.
Per: To cakanie na 50% zvysenie vykonu novej serie tu uz par krat bolo ale stale to dopadlo rovnako
Memnon: Moj stary PC ma teraz uz 6 alebo 7 rokov takze upgrade hned dalsej gen nehrozi

celkom sa mi ten 9900k pozdava. Aky je vlastne rozdiel vo vykone 2080S a Ti? MSI Trio som chcel povodne ale nevojde mi do skrinky

na ASUS je aj teraz cashback promo spolu s intelom. Chcel som usetrit na SSDckach preto som to rozdelil, 2TB EVO stoji 515€ a na data by mi stacil aj Crucial.
M1ch4l: Tiez si myslim ze 32GB vyuzijem viac ako 16GB 3600MHz. Ako je na tom napr. ta ASUSka 2080S?