chcel by som pekne poprosiť skúsených audiofilov o radu ohľadom káblov, kedže chcem pozdvihnúť svoje stávajúce HiFi komponenty na lepšiu úroveň.
V obývačke mám CD prehrávač SONY CDP-XB920 prepojený so zosilňovačom Onkyo A-8700 obyčajným koaxiálom RG62 neznámeho výrobcu s cinch koncovkami REAN.
Onkyo A-8700 mám prepojené s Bowers & Wilkins 703 s1 káblami Inakustik Premium CU 2x4mm (priemer žíl 0,15mm) bez koncoviek, k terminálom mám priskrutkované len holé káble.
Je tu treba v danej kategórii HiFi robiť nejaké úpravy a zmeny káblov, alebo je to ok a zvukovo sa už nikam neposuniem?
V krpatej izbe mám zosilňovač Yamaha AX-892 prepojený so zvukovkou ASUS Xonar DX úplne najobyčajnejším káblom za 1€ (jack --> 2x cinch).

Uvedomil som si to až teraz, že vlastne už signál zo zvukovky ide do zosíku pekne sprasený...

Yamaha je potom prepojená s reproduktormi Bowers & Wilkins 602 s3 dvadsaťročným zoxidovaným medeným káblom 2x3mm.

Takže tieto tri káble sa meniť určite musia, len za čo?
Na Yamahe mám pripojený subwoofer Bowers & Wilkins ASW CDM káblom KTH RG-62 s cinch koncovkami Nakamichi.
Neviem, ako je tento kábel vhodný na prepojenie subwoofera...
Ďakujem za všetky cenné rady!