Všetkého veľa škodí, je čas ísť na vzduch...takmer...
Moja nová, MC600Pi, recept následovný: - zoberieš NZXT H500i
- vykucháš ju a zoberieš z nej "i"
- ladne ho vsunieš do CM MC600P
- MC600Pi s regulátorom ventilátorov podľa GPU teploty, 2 RGB pásikmi a ich ovládaním je na svete.
(inak ako sorry za fotky, toto som trošku prehnal s PSX, sľubujem, že toto nie je RTX demo pred de-noisingom (lebo to tak presne vyzerá))
Progress - 80%, ešte mi ostáva to zakončiť so single-sleeved kitom pre RMx (žiadne extendery), návrhy? Ja som tak nejako začal pokukovať po https://www.tichepc.sk/CableMod-PRO-Mod ... arbon.html v tejto alebo čiernej farbe.
P.S.:
NZXT Smart Device je ten najlepší AiO ovládač ventilátorov s dvoma RGB pásikmi a ovládaním RGB v cene. Fight me. ---- loleqboleq, NZXT shill forever, 2019
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD:970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas:♡ LG 48" C11 OLED♡Myš: G Pro Superlight WireKlávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
Všetkého veľa škodí, je čas ísť na vzduch...takmer...
Moja nová, MC600Pi, recept následovný: - zoberieš NZXT H500i
- vykucháš ju a zoberieš z nej "i"
- ladne ho vsunieš do CM MC600P
- MC600Pi s regulátorom ventilátorov podľa GPU teploty, 2 RGB pásikmi a ich ovládaním je na svete.
(inak ako sorry za fotky, toto som trošku prehnal s PSX, sľubujem, že toto nie je RTX demo pred de-noisingom (lebo to tak presne vyzerá))
Progress - 80%, ešte mi ostáva to zakončiť so single-sleeved kitom pre RMx (žiadne extendery), návrhy? Ja som tak nejako začal pokukovať po https://www.tichepc.sk/CableMod-PRO-Mod ... arbon.html v tejto alebo čiernej farbe.
P.S.:
NZXT Smart Device je ten najlepší AiO ovládač ventilátorov s dvoma RGB pásikmi a ovládaním RGB v cene. Fight me. ---- loleqboleq, NZXT shill forever, 2019
Tak a v podstate hotovo, ten kit som objednal, nasadil a posnažil som to vpredu mať čo najviac upratané
vzadu ale sťahovacími páskami pekne napnuté ale vpredu to aspoň potom aj tak vyzerá, zatiaľ najlepšia káblovačka, ktorú som spravil.
No ale ten Cablemod...tak lacné konektory ako oni používajú som azda ešte nevidel, také fľaky od lacného zlievania a hrany, že by som s nimi aj chlieb narezal. Tie uzavreté combky detto, zdiaľky to nevidno ale zblízka to je otras - ja som z fotiek myslel, že to budú nejaké hliníkové ale bohužiaľ nie. Dúfam, že ich custom custom robia s lepšími komponentami, lebo potom to bude zase ďalšia tuctová značka, ktorá ťaží len z pimpovania jútubermi. Ale tak za stovku, ako by som sa mohol sťažovať za set káblov v cene len o pár eur menšej ako stál samotný RM750x, no nie?
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD:970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas:♡ LG 48" C11 OLED♡Myš: G Pro Superlight WireKlávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
Nova zostava v podpise
Skoda ze ten kabel pridavneho ATX napajania uz nebolo kde schovat. Kablovy bordel pri zdroji som radsej nechal tak, ako tie hrube kable nejak agresivne prehybat a skrucat.
Práveže takto je to super, čierne by zanikli, takto je z nich dizajnový prvok. Aj keď k iným buildom sú čierne nevyhnutnosť a tiež na ne čakám. Ja som vždy vravel, že s Noctuami sa dá spraviť krásny build, len treba proste všetko ostatné, aj najmenšie detaily dať do čiernej, vrátane pasívov a potom je to pecka. Káble už len čerešnička na torte. Fakt paráda Erik!
No hej len keď ten dizajnový prvok vyzerá s prepáčením ako hovno Ja by som práveže dal čierne. A tam tesne nad zdrojom, ako je okolo celého obvodu taká rýmsa alebo ako to nazvať, by som dal zo spodu led pásik. To by bolo úplne poprdeli.